Jeżeli minie pewien okres czasu (48 godz.) to może usunąć tylko administrator. Trzeba mu przesłać linka z danym zdjęciem.
Ciastka smakowicie wyglądają.
Czytam że Ci wyjazdy świąteczne nie wychodzą, a ja już raz zmieniłam właśnie termin naszego i dzisiaj okazuje się że kolejny raz trzeba będzie zmieniać, albo w ogóle zrezygnować, więc też mi smutkiem powiało.
Gabrysiu, nie zazdroszczę zmiany to dodatkowe koszty, ja po prostu zrezygnowałam ze wstępnej rezerwacji...
pozdrawiam i mam nadzieję pojedziecie, w końcu!!
Właśnie namawiam M na tygodniowe narty w Turcji, na Święta
Na święta nigdy nie wyjeżdżamy, lubię wtedy klimaty domowe, zdecydowanie.
Miały być wakacje na początku marca, przesunęły się na koniec lutego a i to niepewne. No ale tak to jest, jak trzeba pracować, a nie jest się rentierem.
Gabrysiu, a ja mam ochotę wyjechać, właśnie teraz, na Święta. Jakoś mało świąteczny mam nastrój, brak śniegu nie pomaga. No cóż, może za rok się uda wyjechać w tym okresie
Karola też mam tak jak ty ochotę na wyjazd na Święta.
Nie lubię tych Świąt .Cieszę się że pogoda nie przypomina grudniowej, dzisiaj było prawie wiosennie
Tylko te światełka w ogródkach sąsiadów jakoś od czapy wyglądają Dostałam od brata (jego firma handluje ledami) wypasione światełka zewnętrzne, ale jakoś nie chce mi się nawet stękać M żeby je wywiesił.. ech.
Przynajmniej parę dni wolnych będzie, to już coś miłego!
Dobrej nocy!