Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:49, 18 gru 2013

Pojedzie z Teściami pod Augustów, krzywda mu się nie stanie. Z Młodą. A ja się napromieniuję słoneczkiem i odmiennością gdzieś daleko

buziaki!!
Madzenka 22:28, 18 gru 2013

popcarol napisał(a)
Pojedzie z Teściami pod Augustów, krzywda mu się nie stanie. Z Młodą. A ja się napromieniuję słoneczkiem i odmiennością gdzieś daleko

buziaki!!

Śniegu i tak nie ma ... To moźe choć słońcem trzeba doładować akumulatory?

Skoro ja jestem na bieźąco, to znak że zwolniłaś....
paniprzyroda 01:23, 19 gru 2013

Doczytałam, jestem na bieżąco. Może magia świąt sprawi, że zmienisz zdanie i jednak zaplanujesz wspólny wyjazd? Jak miewają się rybki? Pytałaś u mnie o bombki, co dalej. Mam zamiar ozdobić je jeszcze za pomocą medium zwanego krakiem, ale nie wiem czy zdążę, bo karuzela życia kręci się zbyt szybko...

Pozdrawiam.
popcorn 09:17, 19 gru 2013

Marzenko, w pracy mam taki kołowrót, fotek nie mam czasu wyskoczyć zrobić (poza godzinami pracy ciemno!); cieszę się na te parę wolnych dni. Magii Świąt w tym roku zupełnie nie czuję. Była, jak z Mamą o północy szliśmy na pasterkę, po chrupiącym i iskrzącym się śniegu. A teraz jakiegoś doła złapałam, lenia mam i ochotę gdzieś się teleportować, najlepiej
Wątek zwolnił, to pewne, byle do wiosny

Mariolu, wspólny wyjazd mogę zaplanować na wakacje, wcześniej M nie ma urlopu. Ma teraz, między świętami a nowym rokiem, a potem dooopa :/ Chciałam coś kupić na weekend majowy, też nie może! Współczesne niewolnictwo
Rybki git. Roślinki w akwarium rosną jak szalone, mam nadmiar, komu, komu? Żal wyrzucić, ładne...

Podziwiam za te robótki ręczne, ale rób, super Ci wychodzi!!!

pozdrawiam, miłego dnia!! jeszcze jutro ostatnie rzeczy w pracy i wolne do 2014
Mala_Mi 11:51, 19 gru 2013

popcarol napisał(a)
Ewo, dzięki za info. Nie wiedziałam że 48h to ten okres "przedawnienia". Ciastka smaczne, do Świąt raczej nie doczekają

Buziaki!!

Czas na edycję to 24 godziny.....
My możemy usunąć tylko zdjęcia ze swoich wpisów.. za pomocą edycji i tylko do 24 godzin Potem może zrobić to administrator.. trzeba prosić..
popcorn 11:52, 19 gru 2013

ojej, czyli nawet mniej. No trudno. Dzięki za info!!
pozdrówka
k.
Bogdzia 12:42, 19 gru 2013

Pozdrówka.
popcorn 12:50, 19 gru 2013

Bożenko, dziękuję, wzajemnie!!

Słonko wyszło, wyskoczyłam cyknąć te ciemierniki Uwielbiam te kwiatki

Jeden zakwitł, reszta czeka do wiosny, chyba

A to moje własne siewki

Trawki w kucykach, obsypane korą na zimę:

Młode przytosty bukszpanów, mam nadzieję nie zmarzną??

Płaskie bergenie, po przymrozkach...

Stożki bukszpanowe obwiązałam, żeby śnieg w zimie ich nie porozłamywał (spada na nie śnieg z dachu):
GabiK 13:09, 19 gru 2013

Te kucyki, zwłaszcza brązowe wyglądają, jakbyś kogoś zakopała. Ja trawkom nic nie robię - nie związuję i nie podsypuję korą.
popcorn 13:11, 19 gru 2013

haha, dobre, nie wpadłam na to Związuję bo po pierwszej zimie miałam te kawałki trawy wszędzie i denerwowało mnie to - wiatr je rozłamywał i rozwiewał, a u mnie ciągle wieje. Podobają mi się takie powiązane, zresztą

pozdrówka!