Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 12:09, 13 gru 2013

Słonko! Zapowiada się fajna pogoda na weekend
miłego!!!
Margarete 12:31, 13 gru 2013

Miłego !!
popcorn 12:34, 13 gru 2013

Małgosiu -
jutro może skończę kopczykować róże. I rano na bazarek jupi!!
GabiK 13:18, 13 gru 2013

Miłego Karola. U nas buro, ale ciepło. Niech będzie jutro słoneczko, to może zdjęcia jakieś uda mi się zrobić w ogródku (a najpierw posprzątać )
popcorn 13:28, 13 gru 2013

Gabi, u nas cudne słonko, nadal bym coś może porobiła, ale niestety za dużo pracy. Muszę pokończyć jeśli w poniedziałek nie chcę mieć szaleństwa (a i tak będzie, bo to poniedziałek
miłego!!!
bacowa 16:26, 13 gru 2013

Jak ja ci zazdroszczę tego słonka, u nas ciemno , buro i ponuro, może jutro będzie lepiej ?
malkul 16:28, 13 gru 2013

Karolcia jak zwykle w wyśmienitym humorze
I jak tu sie nie zarazić?
bacowa 16:39, 13 gru 2013

Karola czytałaś art. Danusi o Agastache, mam ją w ogrodzie z własnego siewu, fajna roślinka.
popcorn 18:27, 13 gru 2013

Ewo, u nas po pięknym dniu wielka mgła. Ledwo trafiłam do domu Ciekawe jak będzie jutro, życzę Ci słonka!! Widziałam art ale nie miałam czasu czytać, nadrobię na pewno!! Tylko gdzie ja to agastache mam wcisnąć???

Gosia, humor zwykle mam dobry, w piątki i soboty Ale generalnie jestem zła, że ze świątecznego wyjazdu nici i czekają nas w tym roku nudy w wigilię u Teściów (są fajni, nic do nich nie mam, ale jednak święta u rodziców to zupełnie inna bajka A za rok do Meksyku nie pojadę, bo z kolei do moich Rodziców mamy jechać (brat będzie u swoich teściów) i ich nie zostawię na święta samych:/ i klops.

miłego!! jupi, weekend!! idę z Młodą robić ciasteczka
Robertop 23:13, 13 gru 2013

popcarol napisał(a)
Ewo, u nas po pięknym dniu wielka mgła. Ledwo trafiłam do domu Ciekawe jak będzie jutro, życzę Ci słonka!! Widziałam art ale nie miałam czasu czytać, nadrobię na pewno!! Tylko gdzie ja to agastache mam wcisnąć???

Gosia, humor zwykle mam dobry, w piątki i soboty Ale generalnie jestem zła, że ze świątecznego wyjazdu nici i czekają nas w tym roku nudy w wigilię u Teściów (są fajni, nic do nich nie mam, ale jednak święta u rodziców to zupełnie inna bajka A za rok do Meksyku nie pojadę, bo z kolei do moich Rodziców mamy jechać (brat będzie u swoich teściów) i ich nie zostawię na święta samych:/ i klops.

miłego!! jupi, weekend!! idę z Młodą robić ciasteczka

Nadrobiłem zaległoci Szkoda, że Twój wyjazd nie wypalił, ale za to będziesz miała czas na zorganizowanie letniego wypoczynku. A może jeszcze jakiś wypad weekendowy na wiosnę wymyślisz. Ja już planuję Pozdrawiam.

Jak ciasteczka?