Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Anita1978 22:11, 21 maj 2014

No właśnie moi chodzą do szkoły, w tym gimnazjum, więc ja tylko w wakacje.... Po zakończeniu roku szkolnego jadę na hiszpańską wyspę ( teneryfa) a na koniec sierpnia do moich ukochanych Włoch - już na własna rękę ! Włochy kocham po prostu! W tym roku znowu Sycylia
malkul 22:11, 21 maj 2014

hahahha my tez w tym roku te kierunki CEPHALONIA
równiez nieskażona jeszcze
popcorn 22:15, 21 maj 2014

Anitko, no my ostatni raz... a w wakacje jest strasznie goraco, nie na moje siły Długofalowych planów nie robię, po tym jak kiedyś się M roztrzaskał na snowboardzie i przepadła nam kasa za objazdówkę po Egipcie.. wtedy jeszcze nie było ubezpieczeń (albo przyoszczędziłam, nie pamiętam...)
Ale fajne macie plany!!

Gosia, ale super! Przepięknie (na fotach tylko widziałam, bo w Grecjii byłam dawno temu 3 tyg, w okolicach Koryntu, trochę pojeździłam -Ateny i okolice i popływałam, ale to tyle). M nigdy nie był, myślę spodoba Mu się
malkul 22:16, 21 maj 2014

My bylismy na Zakintos, cudnie
najwazneijsze to nei siedzieć na doopie tylko autko i zwiedzać, skutery rowery byle do przodu
Anita1978 22:21, 21 maj 2014

A ja w Grecji jeszce nie byłam! A chciałabym! Tylko chciałabym trochę pozwiedzać! A w wakacje trochę gorąco na zwiedzanie....
Ja co roku jeżdzę do Włoch, znamy włoski,,wiec dla nas to nie problem! A włoskie wino i jedzenie najlepsze! I lubię Włochów- są przesympatyczni! I morze cudne! Tylko polecam południe Włoch! No i na każdym kroku zabytki! Chciałabym jescze zwiedzić Rzym, ale z przewodnikiem. Może w październiku?.....rozmarzyłam sie! Chociaż u nas tez gorąco!
A mój młodszy pojechał na 3 dniowa wycieczkę- ma dopiero 10 lat, tęsknię już za nim.....
Nikita 22:49, 21 maj 2014

Carola...chwilkę mnie nie było, a u ciebie 55 wpisów...szaleństwo. Czytałam, że paczka z benexa już przyszła (szybko !!!)...a moje kłącze też...???
I do Grecji jedziesz - SUPER ! Dobrze, że 19 wracasz, bo ja chciałam jakieś spotkanko w "|szmaragdowym" zaproponować. Muszę zapytać kiedy Anitka wyjeżdża to się może jakoś wpasujemy...
W piątek się odezwę to ustalimy dokładnie co z "transportem" do Bożenki.
Biegnę do łóżka, bo o godz.2 pobudka.....
popcorn 06:20, 22 maj 2014

Gosia, Zakynthos było jako opcja, ale zorganizowana. To wyszło taniej Mamy tylko hotel, więc wypożyczymy sobie autko i będziemy śmigać, drukuję sobie rzeczy do zobaczenia. No i promy na Rodos i Kos pływaj i na mniejsze wyspy w okolicy też Santorini też niedaleko Fajnie! No i jeść będziemy w knajpkach, zwykle szukamy takich w których jadaj lokalsi, nowe znajomości nawizujemy i próbujemy lokalnych smaków
Odpisał mi pan z hotelu, taksówka kosztuje 25 eur żeby się do nich dostać z lotniska, obiado-kolacja BBQ (w formie jesz ile chcesz) to koszt 14 EUR dla osoby dorosłej. Wszystko już wiem

Anitko, Włochy też piękne, byłam raz na objazdówce i raz stacjonarnie, ale najbardziej na południe chyba we Florencji i nie niżej... Rzym piękny, ale szaleństwo ile tam jest ludzi! Przemieszczanie się to tragedia, wszyscy stoją na skrzyżowaniu i trąbią na siebie!
Może kiedyś się wybierzemy na Sycylię? Włoski znasz! WOW!

Młoda chciała jechać na obóz Capoeiry, pani trenerka organizuje, dzieciaczki jadą nawet 6-letnie! Gdyby był w sierpniu, pewnie spróbowalibyśmy.. ale to aż 2 tygodnie, nad morzem, nie chciałabym na sygnale jechać tam i ja odbierać Chociaż z nią raczej nie byłoby problemu, dostosowuje się, pewnie za rok pojedzie

Magdo! Ależ Ty masz godziny pracy Tak, wracam 19go. A koniec roku szkolnego dopiero jakoś 27go, więc Anitka pewnie w tym terminie wyjeżdża? To znaczy mamy tydzień na wpasowanie się
Skąd wiesz ze 55 postów? No, dzieje się Kłącza host zamawiałam w Kwiatyllo, przyjdą jutro, dla Ciebie też Jasne, czekam na info w sprawie autka! Buziam!

Miłego dnia!
Anita1978 07:17, 22 maj 2014

Wyjeżdżam 29 czerwca, wracam 10 lipca. Ale jeszcze 11 lipca jadę na koncert metaliici. Potem wyjeżdżam dopiero koniec sierpnia i wracam 1 września
popcorn 08:23, 22 maj 2014

No, to tak jak myślałam, jesteś Czyli impra nam się szykuje!

Wpadłam dzisiaj na bazarek, nic nie kupiłam ogródkowego. Nic nie było, doniczek mnóstwo, ale te mnie w sumie nie interesuj. Może kiedyś.. takie cudne niebieskie jak ma Mariolka też były.. hm

Miłego dnia!
agniecha973 08:24, 22 maj 2014

Karola jak kłącza?