Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 14:28, 23 maj 2014

Gosia, pieknie tam jest, ale hotel all inclusive i M wrocil po 2 tyg z dodatkowym 5 kg na brzuchu mimo nurkowania codziennego i plywania z zolwiami morskimi (zaraz przy hotelu!)
Cudnie bylo, ale Egipt jakos malo bezpieczny ostatnio, ja sie boje.
malkul 14:33, 23 maj 2014

ja też się boję, wiem o którym hgotelu mowa bo na stopa jechaliśm,y tam z naszego hotelu bu popływać z żółwiami (abu dab cos tam chyba).
popcorn 14:40, 23 maj 2014

Gosia, tym razem szarpnélismy sié na hiltona (nie byl drogi w promocji, wtedy, ledwo go otwarli), obok byl starszy, bardziej popularny. Wokół "tej"rafy, dla niej bym tam wróciła
bacowa 09:09, 24 maj 2014

Tete a tete dzisiejszego ranka .
popcorn 16:18, 24 maj 2014

Ewa, cudne zdjécie!! pozdrawiam!

Wlasnie wrocilam od Bozenki, suuper bylo! Oczywiscie zapomnialam aparatu, wszystkiego zapomnialam
Ale Dziewczyny robily mnostwo zdjec

DZIEKUJE za przemile spotkanie! Ide sadzic roslinki
Anita1978 18:54, 24 maj 2014

Karola , na pamiątkę
Fajnie było, do następnego! ( chyba u ciebie?)

popcorn 20:15, 24 maj 2014

Anitko, do następnego! Dzisiaj rozmawiałyśmy z Kasia, ze przy okazji - 28go czerwca, spotkania u Nikity, pozbieramy się może u nas i zrobimy objazd - chwila u Kasi, chwila u mnie, u Nikity kończąc - grillem? Kasia-Luiza i ja jesteśmy za, kto jeszcze?

Niedlugo po powrocie od Bozenki przyjechala Magda-Niki, porozmawialysmy chwile, wziela troche zielska ode mnie
Potem pociągnęłam zmieniana rabatkę, posadziłam werbenki od Ani. Jak jeszcze dostane te od Mariolki, to zawerbenuje cały ogródek hihi
Nikita 22:32, 24 maj 2014

Carola wklejam obiecaną fotkę...

Fajnie, że mogłyśmy się spotkać w tak licznym gronie. Oczywiście plan na 28 czerwca w 100% popieram.
Za zieleninkę bardzo, bardzo dziękuję (rzodkiewki i jedna sałata już zjedzone....) W Piątkowisku musiałam się zatrzymać i przemeblować roślinki w samochodzie, bo nie miałam miejsca, żeby biegi zmieniać ("misio" nie chciał się posunąć)...ludzie zaczęli się jakoś dziwnie na mnie patrzeć jak zaczęłam wszystko wystawiać z samochodu i od nowa pakować....
Jeszcze raz wielkie dzięki
Ivvvona 23:04, 24 maj 2014

Cieszę się, że poznałam Ciebie i całą łódzką grupę. Było mi bardzo miło, spotkanie było super
popcorn 06:47, 25 maj 2014

Magda, uśmiałam się Dzisiaj mgliście i chłodniej, dobry dzień na sadzenie roślin Oby tylko nie padało, to coś zrobimy
Może zajmę się rabata przy tarasie - rh wyemigrują do donic, a tam posadzę ciemierniki. Mam 2 nowe od Ani - przytargała mi wczoraj Bluszcz się będzie musiał trochę "przesunąć" bo skubaniec wchodzi na dom.
I olśniło mnie ze dobrze byłoby posadzić większość roślin z doniczek- bo jak wyjedziemy, może je spotkać marny los

Iwonko, wzajemnie!! Fajnie było! Do zobaczenia!!