Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 21:46, 04 wrz 2014

Kasia, w Kutnie od jutra do niedzieli jest wystawa Święto Róży. I sprzedawców trochę, spory wybór róż, też tych z licencjami

Tulipany Angelique podziwiałam tylko na zdjęciach, u Dziewczyn. Kolor różowo-biały, pełne.

Tutaj:

Link
popcorn 21:48, 04 wrz 2014

Dzisiaj zrobiłam kanciki na trawniku przed domem. I skosiłam trawnik. Od razu lepiej.
A potem przyszła Młoda - mama, co ja tu mam? Pokazując kleszcza w skórze głowy Wykręcając go mi się urwał i zostały nóżki i wylądowałyśmy na pogotowiu, gdzie godzinę straciłyśmy czekając, ale udało się go pani doktor usunąć całkowicie i prawie bezboleśnie. Młoda zasnęła, dosyć wrażeń na dzisiaj

miłego!
Kasya 22:08, 04 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Kasia, w Kutnie od jutra do niedzieli jest wystawa Święto Róży. I sprzedawców trochę, spory wybór róż, też tych z licencjami

Tulipany Angelique podziwiałam tylko na zdjęciach, u Dziewczyn. Kolor różowo-biały, pełne.

A to fajne
Bo w sklepie napisali ze żółte wiec nie byłam pewna czy przypadkiem różowe nie są tylko końce
Tez kupiłam i zastanawiam się z czym je połączyć
Może ciemny fiolet?
agatanowa 22:17, 04 wrz 2014

popcarol napisał(a)
...

Piekne jak bajka!
Ale u sadowniczy.pl nie kupujcie, bo dostaniecie co innego i/lub marne, i/lub z chorobami i za ok. miesiąc dostawa
Krys 22:38, 04 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Dzisiaj zrobiłam kanciki na trawniku przed domem. I skosiłam trawnik. Od razu lepiej.
A potem przyszła Młoda - mama, co ja tu mam? Pokazując kleszcza w skórze głowy Wykręcając go mi się urwał i zostały nóżki i wylądowałyśmy na pogotowiu, gdzie godzinę straciłyśmy czekając, ale udało się go pani doktor usunąć całkowicie i prawie bezboleśnie. Młoda zasnęła, dosyć wrażeń na dzisiaj

miłego!

Karolina za jakiś czas zrób Gabrysi badanie bo może kleszcz był zarazony !!
GabiK 23:39, 04 wrz 2014

Fuj. Dobrze, że się zainteresowała i pokazała. Świeżo wyjęty - mniejsze ryzyko zakażenia.
Kasya 23:48, 04 wrz 2014

W tym roku jakos duzo kleszczy
Bylam na grzybach i po powrocie lazily po mnie 4 !!
popcorn 06:57, 05 wrz 2014

Tulipanki zamierzam podsadzić niezapominajkami, w bukszpanowym kwadracie. Mam nadzieję na fajny efekt wiosną

Agatko, moje już w ziemi, kupuję cebulki w benex.

Krysiu, muszę się tematem zainteresować, borelioza to jakaś masakra nie choroba odkleszczowe zapalenie mózgu... brr :/

Gabi, dobrze że nie okazało się dopiero rano, bo by zdążył co nieco już wyssać

Kasiu, a my całe wakacje bez kontaktu z kleszczami, Młoda miesiąc u Dziadków i też było dobrze.. ech.

Miłego dnia! piątek! jupi!

EdytaB 11:56, 05 wrz 2014

U nas w szkole dzieciaki chodza na świetlicę, w tym roku moja córa również, nie znosiła religii nigdy , powiedziałam, ze komunia musi być a potem decyduje. Z jej klasy jeszcze 4 dzieci nie chodzi. Z innych klas też są dzieci więc świetlica to dobre rozwiązanie jak nie ma etyki.
popcorn 11:58, 05 wrz 2014

Edyto,
ale u nas tylko Gabi by nie chodziła, wszystkie inne dzieci chodzą a świetlica nieczynna w godzinach lekcyjnych, dopiero po.
Pytałam, Gabi by siedziała w pokoju nauczycielskim.. porażka:/
Krzywda jej się chyba nie stanie, przeżyjemy

pozdrawiam!!

ps w avatarku masz Chippendales, czy inną różyczkę?