Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Agacia 10:33, 15 kwi 2012

Nie marnujesz czasu, nie marnujesz! A te 4 bukszpany po prawej stronie tarasu mają być w kształcie stożka docelowo? Co do cięcia się nie wypowiadam

P.S. Umknęło mi, bukszpany z Rybnika to te kupowane na miejscu?
motylla 10:41, 15 kwi 2012

Ale ładnie się robi!
Ewa 10:48, 15 kwi 2012

Podobaja mi sie bukszpany z Rybnika, chyba udam sie na polowanie
Kaisia 11:27, 15 kwi 2012

Karolinko widzę, że praca u Ciebie wiosennie idzie pełną parą, bukszpany całkiem ładne okazy.
Głupio mi się zrobiło jak zobaczyłam Twój warzywniak, już wszystko posiane, a ja dopiero mam plany....
popcorn 20:33, 15 kwi 2012

Agatko! Bukszpany z Rybnika to te kupione przez allegro w lutym, od uzytkowanika z 4 komentarzami Nie wierzylam ze je dostane a nawet jesli to nie tak ladne jak dostalam, wiec w miedzyczasie poczynilam wiele innych bukszpanowych zakupow.. Jak dostalam te 10 nie bardzo wiedzialam gdzie je posadzic, bo miejsca pod bukszpany mialam juz obsadzone Ale sie udalo
Okazalo sie ze mira68 jest z Rybnika i kupowala u tych samych ludzi tam na miejscu, stad haslo "bukszpany z Rybika"
Co do ich kształtu to zobaczymy, muszę się rozeznać czy teraz je ciąć? A jeśli tak to jak? Zobaczymy Najważniejsze że rosną w gruncie w końcu

Małgosiu - dziękuję
Ewo- służę namiarami, chyba że Ci już wysyłałam??
Kasiu - dziękuję! Plany są najważniejsze, więc niech Ci nie będzie głupio! Siać powoli można, wiosna spóźniona, ale to już w końcu połowa kwietnia Ja w tym roku siałam mimo planów... tj plany robiłam w zimie, a na działce będąć "lekko" je modyfikowałam... a prawdę mówiąc jeśli mi się przypomniało co gdzie miało być, to tak jest, reszta - wg uznania... ale w sumie w tym roku mam tylko marchewkę, groszek, bób, cebulę, buraki i fasolę, więc wiele tego nie ma... no i ogórki dojdą i cukinia - i wszystko
popcorn 08:14, 16 kwi 2012

Pojechaliśmy wczoraj do właściciela działki za płotem. Przez zimę miał założyć sprawę spadkową i podzielić działkę na kawałki tak żebyśmy mogli nasz kupić wiosną.
I co? I nico :/ NIC nie zrobił przez całą zimę :/ Chyba nie za bardzo chce sprzedać... no może on tak, ale ma 3 braci których chyba nie pili Buu...

A dzisiaj poniedziałek i do tego leje. Gabi w przedszkolu, mam nadzieje będzie już zdrowa
mira68 08:20, 16 kwi 2012

Karolino ale się napracowałaś w sobote robi się coraz piękniej a u mnie robota stoi leje i leje
mira68 08:23, 16 kwi 2012

Karolino spojrzyj do mojego wątku chodzi mi o zdjęcie gdzie ta wysepka co byś z tą częścią ogrodu zrobiła może mi coś podpowiesz wysepka oczywiście będzie usunięta
popcorn 08:30, 16 kwi 2012

Witaj Mira Już do Ciebie idę
Dzisiaj u nas padało całą noc, wczoraj cały dzień, z soboty na niedzielę też... w sobotę jedynie było ładnie i pracowaliśmy Taki urok - kwiecień plecień... oby nie śnieg i mróz, bo juz odkryłam warzywnik -zdjęłam włókninę
mira68 08:33, 16 kwi 2012

Karolino niewiem czy dobrze zrobiłaś zdejmując włókninę paskudna pogoda wracam za godzinke jade do kręglarza chyba się rozlatuję dlatego prace narazie stoją w miejscu