Agatko! Bukszpany z Rybnika to te kupione przez allegro w lutym, od uzytkowanika z 4 komentarzami

Nie wierzylam ze je dostane a nawet jesli to nie tak ladne jak dostalam, wiec w miedzyczasie poczynilam wiele innych bukszpanowych zakupow.. Jak dostalam te 10 nie bardzo wiedzialam gdzie je posadzic, bo miejsca pod bukszpany mialam juz obsadzone

Ale sie udalo

Okazalo sie ze mira68 jest z Rybnika i kupowala u tych samych ludzi tam na miejscu, stad haslo "bukszpany z Rybika"

Co do ich kształtu to zobaczymy, muszę się rozeznać czy teraz je ciąć? A jeśli tak to jak? Zobaczymy

Najważniejsze że rosną w gruncie w końcu
Małgosiu - dziękuję
Ewo- służę namiarami, chyba że Ci już wysyłałam??
Kasiu - dziękuję! Plany są najważniejsze, więc niech Ci nie będzie głupio! Siać powoli można, wiosna spóźniona, ale to już w końcu połowa kwietnia

Ja w tym roku siałam mimo planów... tj plany robiłam w zimie, a na działce będąć "lekko" je modyfikowałam... a prawdę mówiąc jeśli mi się przypomniało co gdzie miało być, to tak jest, reszta - wg uznania... ale w sumie w tym roku mam tylko marchewkę, groszek, bób, cebulę, buraki i fasolę, więc wiele tego nie ma... no i ogórki dojdą i cukinia - i wszystko