Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 09:11, 02 sty 2015

Kasiu, dzięki, wzajemnie!

Nie, dzisiaj pracuję. Mąż ma wolne, jedzie z kotem na zdjęcie szwów (po sterylizacji... biedny kot). Potem z Młodą na konie i na basen/do kina. I znowu weekend Ech 2 tygodnie laby
Nikita 13:56, 02 sty 2015

Carola, zaglądam co słychać już w Nowym Roku i jak przeżyłaś Sylwestrowe szaleństwa... No i co z kotem, jak się czuje po wizycie u weterynarza.

Biegając po kilku ostatnich stronach u ciebie zauważyłam, że przybyła nam nowa koleżanka, z Bałut(jeśli dobrze pamiętam)...namów ją do założenia wątku. Coś czuję że może być ciekawie.

Odezwę się do ciebie jeszcze jutro na priv, bo od niedzieli będę odcięta od internetu. Pozdrawiam i buziaki przesyłam.

P.S.
Kiedy ten Meksyk?
popcorn 14:03, 02 sty 2015

Magda, fajnie że zaglądasz

Sylwester spokojnie, gotowałam większą część dnia goście spóźnieni posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, M z dzieciakami strzelali 2x wcześniej, a o północy wszyscy wyszliśmy i wystrzelaliśmy kupę kasy Przed 1wszą spałam, M siedział jeszcze do 2giej.
Kot 2 dni na prochach chodził w kółko albo bokiem jak przestało działać znieczulenie i zastrzyki przeciwbólowe, wczoraj cały dzień i dzisiaj leży plackiem. Śpi i czuwa, na zmianę, ale ciągle na leżąco. Wstaje tylko jeść i wydalać mam nadzieję jeszcze parę dni i dojdzie do siebie...

Koleżanka z Bałut się waha, ale chyba założy wątek - na to liczymy I na kawkę wiosną hihi

Ja się do Ciebie odezwę komórkowo 6go po południu, ok?

Meksyk za miesiąc
bacowa 21:16, 02 sty 2015

Karola pytałam o miłka i śmiałka darniowego bo to są trawy wcześniej zakwitające.
U Vivy widziałam że śmiałek już w czerwcu zakwita. Chcę mieć kilka traw kwitnących już latem , a nie tylko jesienią.

Słyszałam fajne powiedzonko na temat fajerwerków "świstu , gwizdu i 3 stówy poszły w piz...u"

Karola może masz gdzieś fotkę miłka na tle innych roślin , jaki on wysoki rośnie ?
Krys 21:45, 02 sty 2015

Karolina pozdrawiam w Nowym Roku i zapraszam do mnie
popcorn 21:55, 02 sty 2015

Ewo, to mnie rozbroiłaś Mam miłka, ale to nie trawa! W takim razie to się jakoś inaczej musi zwać hihi Jednak nie, tu jest mój miłek; wygląda jak piwonia koperkowa/delikatna, tylko kwiatki żółte i wczesną wiosną kwitnie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mi%C5%82ek

Trawy - miłki nie mam; wiem że Dziewczyny kupowały w Wojsławicach, kwitnie na czerwono i takie obłoki tworzy; może za rok się skuszę
Sama prawda co do fajerwerków...

Krysiu, pozdrawiam, zaraz zajrzę!
Margarete 01:10, 03 sty 2015

Noworoczne życzenia przyjmij i ode mnie. Takiej energii jak już masz oraz samych dobrych dni i daaaalekich wypraw cizycże w tym roku
Twój Meksyk juz tuz, tuż.......ale sie bedzie działo
Rób duzo zdjęć - znów jakies wspomnieniowe spotkanie po powrocie zmontujemy

Kotu współczuję...pewnie mu już lepiej. Pozdrawiam weekendowo i jesiennie bo za oknem szaruga i wiatr...........
popcorn 10:12, 03 sty 2015

Małgosiu, dziękuję!! Wzajemnie najlepszego na Nowy Rok! Wierzyć się nie chce że już 2015 się zaczął... ech

Miłego dnia - weekend! Jupi!
popcorn 11:28, 03 sty 2015

Kot jeszcze przed operacją - jak siedzi!

Ciasteczka w trakcie produkcji

Stół w oczekiwaniu na spóźniających się gości sylwestrowych

Miłego dnia!!
popcorn 15:33, 03 sty 2015

Piękne, tanie cisy, szkoda że tak daleko!!

http://olx.pl/oferta/cisy-cis-zywoplot-thuja-CID628-ID7LWvh.html#11fd011305