Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:20, 22 lut 2013

Hej Bożenko! Mam kilka bulwek od 2 lat, ładnie rosną W ubiegłym sezonie przesadziłam je i teraz są pod morwą - ciekawe czy zakwitną Wymarzają mówisz? zobaczymy - oby nie!

pozdrawiam serdecznie!
AniaDS 21:56, 23 lut 2013

Ciemierniki wyglądają dobrze po zimie, ciekawa jestem jak tam moje, ale jeszcze śnieg na nich leży
popcorn 08:32, 24 lut 2013

Hej Aniu! U nas też jeszcze sporo śniegu, fotka sprzed ok 2 tygodni kiedy śniegu nie było... teraz na nich ze 30 cm białego puchu
pozdrawiam!!
Margolka 11:11, 24 lut 2013

Hej Karol,
wpadłam się przywitać niedzielnie jak tam na twojej górce? Śnieg spłynął?
Ja się wczoraj namachałam łopatą (w ramach fitnessu ), a dzisiaj samo sie wszystko zrobiło i spłynęło w dół ulicy :/
popcorn 12:26, 24 lut 2013

Hej Margo, pozdro spod Oświęcimia Tu wszystko prawie spłynęło... zaraz się zbieramy, zobaczymy jak na górce
popcorn 16:32, 24 lut 2013

U nas też śnieg spłynął bardzo szybko, plus 5 stopni... ech Podobno końcem lutego może być nawet kilkanaście na plusie! Czyli wiosna za pasem
Sarenki na swoim miejscu

pozdrawiam, miłej reszty niedzieli!!
Gabriela 17:35, 24 lut 2013

Zeszłoroczne reminiscencje wiosenne za chwilę zastąpimy zdjęciami wiośnianymi z tego roku. Ładne ranniki, po tej łagodnej zimie pewnie te kępki Ci się rozrosną i będzie więcej kwiatuszków. Pozdrawiam.
popcorn 18:07, 24 lut 2013

Hej Gabrysiu! Mam taką nadzieję!
pozdrawiam!
Margolka 18:19, 24 lut 2013

Jednak pojechaliscie? Myślałam, że zaniechaliscie
A ja czytam twój wątek i dojechałam do 21 strony dopiero Duzo tego, ale fajnie sie czyta, jak tak cos powstaje od początku. Lubię
Ty juz pewnie zapomniałaś, że tam było takie zdjęcie, ale ja się zachwycałam twoja córcią na hamaku i mężem w ogródku Mojemu to nie grozi, ale obiecuje, ze jeśli chocby grabie przeniesie z miejsca na miejsce, to mu zrobie fotę (i oprawie w ramki)
popcorn 18:42, 24 lut 2013

Hej! Mieliśmy jechać w piątek ale warunki były kiepskie i M stanął okoniem. A w sobotę rano stwierdziliśmy że jedziemy Wczoraj 400 km, dzisiaj 350...
hmm muszę zerknąć na początek i co tam za fotki są, w hamaku chyba w sklepie fotka? A co M robi w ogródku? Sama się dziwię Ale czasem coś robi, nie mogę powiedzieć

Pan od inspektów się odezwał, wychodzi na to że transakcja dojdzie do skutki I dobrze, bo moja sałata dębolistna na parapecie wykiełkowała Może się jednak okazać że zanim Teściowie wybiorą się pod augustów będzie na tyle ciepło, że sadzenie w inspekcie nie będzie miało sensu, ale najwyżej za rok się przyda, no i jesienią też można sałatę itp wysiać w inspekcie, nie zmarznie tak szybko??

I bób kiełkuje, ale on normalnie do gruntu będzie sadzony, nie w inspekcie...

jutro poniedziałek znowu pracowity tydzień się zapowiada... ech, rok temu byliśmy w Egipcie, znowu bym pojechała Słonko!!