Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

anipla 11:10, 26 lut 2013

Słodki słodziak
A co do małego....moja C mówi do mnie że : mamo wiesz że G nosi jeszcze pieluchy,ja na to że niemożliwe to jest na to ona że możliwe bo widziała pieluchy ,to ja że to dla lalek albo coś podobnego no to ona mamo no chyba głupia nie jestem i umiem pieluchy prawdziwe rozpoznać i już się na mnie wściekała że co ja jej tu wciskam....no i mi się przypomniało że prezencik kupowałaś malutkiemu i tym sposobem przez droge od Ciebie miała wykład na temat jak to można o coś kogoś niesłusznie posądzić...na szczęście zrozumiała

całuski dla młodej i kuzyna
popcorn 11:14, 26 lut 2013

Diana - bardzo dziękuję za fotki! Magda pisała że jedna deska to 20 cm - hmm... te nasze będą miały 40 cm, mam nadzieje to wystarczy! Zamierzam je ustawić przed żywopłotem z cisa i nie chcę żeby dawały duży cień, bo mi cisy nie urosną!!!
popcorn 11:15, 26 lut 2013

hehe, Anitko - no dobrze że mnie sąsiadka z pieluchami nie widziała, to by się dopiero Młodej dostało 6 lat i w pieluchy sika
kupować można różne rzeczy, niekoniecznie dla siebie pozdrawiam!!
Urszulla 11:48, 26 lut 2013

ZbigniewG 12:41, 26 lut 2013

popcarol napisał(a)
"Kilka" żurawek? Przynajmniej kilkanaście, a prędzej ze 20-30??

Karolina znalazłem jeszcze jedną
Midnight Rose Select -mutant tej którą pokazywałem u siebie -Midnight Rose

popcorn 12:43, 26 lut 2013

Śliczna! Takiej jeszcze nie widziałam Szalejesz, Zbyszku!!

pozdrawiam!!
anipla 13:02, 26 lut 2013

popcarol napisał(a)
hehe, Anitko - no dobrze że mnie sąsiadka z pieluchami nie widziała, to by się dopiero Młodej dostało 6 lat i w pieluchy sika
kupować można różne rzeczy, niekoniecznie dla siebie pozdrawiam!!

dlatego młoda dostała wykład....a co do sąsiadki to może pomyslałaby że młoda ma młodsze rodzeństwo...
jedni z moich sąsiadów byli np w szoku jak zobaczyli mnie z S i dowiedzieli sie że to mój syn- ale oni ciągle autem w przelocie i ja też w garażu wsiadałam i wysiadałam wiec mało się widzieliśmy....a w ogrodzie -zza krzaka można powiedzieći tak to było....
popcorn 13:14, 26 lut 2013

z moimi sąsiadami naprzeciwko jest podobnie, ale ci po obu stronach są "wtajemniczeni"

pozdrawiam!!

w sobotę wyruszam po skrzynie ciekawe czy wepchnę do naszego polo??
monteverde 13:20, 26 lut 2013

To powodzenia Karola w upchaniu skrzyń do Polo
popcorn 13:22, 26 lut 2013

Aniu w sobotę powalczę zrobię fotki

pozdrawiam, dzięki!!