Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:28, 28 lut 2013

mniam! smacznego! zazdroszczę słonka, Mama mówi że krokusy juz widać.. a u nas nie
pozdrówka!!

zamawiam -dzisiaj ostatni dzień promocji - w benex cebule-kwiatowe.pl - różności. Ech, piękne różności, piwonie, lilie martagon, hosty, gdzie ja to wcisnę? mojego za 130 zł
renatamama3 15:01, 28 lut 2013

Mam krokusy ale te późniejsze ,ale listki już są ,piwonie też się budzą ,nawet czubki host pod korą ,więc może wiosna już za rogiem .Ja właśnie wróciłam ,oberwałam stare liście żurawką ,posprzątałam ,co naniosło z lasu.
popcorn 15:32, 28 lut 2013

Super! Zazdroszczę! Mam dużo pracy, nosa nie wyściubiłam cały dzień.. ale nie zachęca pogoda u nas, szaro buro, brr

zamawiam benex
Margolka 15:56, 28 lut 2013

No jedziemy, jedziemy, nareszczie

Moja sałata wygląda, jak twoja, ale aksamitki jeszcze nie wykiełkowały Moze im za zimno...?
Nie stoja na parapecie, tylko na dole, przy oknie balkonowym.

Renata, ja tez musze cos zrobic z trawnikiem, bo to jest jedna wielka masakra, nie trawnik
Na pewno musze go na wiosne wyczesać i napowietrzyć.
Myslicie, ze ręczny wertykulator sie sprawdzi? Ja nie mam duzo trawnika (przynajmniej tak mi sie wydaje, kiedy patrze na inne ogrody

Karola, a wy dokupiliscie juz ten kawałek ziemi, o którym pisałaś w ub. roku?
renatamama3 16:18, 28 lut 2013

Margolka ,ja mam sporo trawnika ,bo chłopaki grają w piłkę.Mój trawnik sadzony pod koniec kwietnia ubiegło roku.Widziałam ręczne wertykulatory na kółkach ,chyba łatwiej niż takim zwykłym .
popcorn 17:28, 28 lut 2013

Kurcze aksamitki wykiełkowały po 1 chyba dniu, mega szybko... moje stoją na parapecie, przy oknie, zbyt ciepło tam nie jest, bo parapet z kamienia, a pod parapetem grzejnika brak

Mój trawnik to też nic pięknego, wertykulacja też go czeka. Nie wiem jak wygląda wertykulator mówiąc szczerze, ani ręczny ani inny

nie, nie kupiliśmy tej działki, sprawy spadkowe nadal nie załatwione i nawet załatwiania nie zaczęli muszę się do nich znów wybrać i ich pomęczyć...

pozdrawiam!!
popcorn 18:25, 28 lut 2013

Dzisiaj na bazarku kupiłam sobie 1 mały klosz szklany. A pan powiedział że ma jeszcze 7 i mi przywiezie za tydzień Jupi! Sałatki będą miały stylowe kapturki
Coś takiego - fotka pożyczona, mój klosz w zmywarce koszt: 2,5 zł

Inspiracja od Danusi:
Gabriela 19:12, 28 lut 2013

Śliczne te klosze, bardzo stylowe.
Anabell 19:14, 28 lut 2013

Karolko! dobrze napisałaś po 2, 50 zł , to Ty szczęściara ,że tak wypatrzyłaś.
Bogdzia 19:31, 28 lut 2013

Karola jaki śliczne te klosze . A jakie wysokie? Piękne i tanie. A przy okazji spytam czy dotarły pieniążki i wiesz co zapomniałam dołożyc za przesyłkę to już przy odbiorze oddam jak się nie pogniewasz.