Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

anipla 14:29, 15 mar 2013

To masz na 4 skrzyneczki i jeszcze na worek ziemi starczy..
Gratuluję (wstaw fotkę )

Co do ziemi to jak będę jechała - zawiozę Ci worek kompostu to sobie "obmacasz " wzrokowo i dotykowo.
Z większą ilością trzeba się wstrzymać - teraz ciężki by był bardzo -ale wiosna już w poniedziałek podobno
Przetacznik 14:29, 15 mar 2013

o masz, a ja jakaś nieświadoma, że Twoje publikacje ogrodnicze mogę znaleźć w sklepie, super, gratulacje : )
anipla 14:30, 15 mar 2013

a ja się wtrącę że nie tylko ogrodnicze.....Karola zdolna dziewczynka jest
popcorn 14:35, 15 mar 2013

Anitko - no jasne!!
Dobra uwaga, teraz kompost musi wyschnąć, bo sporo wody po tym śniegu w nim byłoby... widzisz, nie pomyślałabym!!
Wyobraź sobie roślinek nie ma jak nie przyjadą jeszcze dzisiaj to będzie masakra, weekend u spedytora jak zmarzną to się zapłaczę pytałam w benex, czekam na numer listu, chciałam pogonić ten GLS buu Ten worek - super! Pomacam! niecałe 5 zł, tak?

Weroniko - kiedyś coś napisałam, ostatnio przeglądałam ubiegłoroczne ogrodowe fotki i też coś napisałam - zbyt wybredni nie są i drukują

Anitko - tylko ze 2 artykuły o innej tematyce (armatura przemysłowa, branża w której pracuję) doczekały się wydruku i to nawet ich nie widziałam, bo prasa nie jest ogólnodostępna

pozdrawiam!!
anipla 15:48, 15 mar 2013

a właśnie że nie bo np o tarasie jeszcze było , o warzywkach u Danusi....

worek 4 z groszami ,

co do roślinek to tak sobie myslałam i nawet sprawdziłam gdzie ta miejscowość jest...nie powinni mieć problemów, jakby co to chyba reklamację będzie trzeba składać - ciekawe czy Benex ubezpiecza przesyłki..szkoda by było, też wcześniej nie pomyślałam - np facet od dżdż tylko do wtorku wysyła bo boi się żeby nie utknęły na dłużej..
może jeszcze dojdą - miejmy nadzieję
Pszczelarnia 16:55, 15 mar 2013

Karola, szkoda tych kloszy .
A UK .
popcorn 17:32, 15 mar 2013

Anitko - no o warzywach trochę wydrukowali, pisałam że tylko 2 o innej tematyce
Nie dojechały. Do benexu dzwoniłam, ale ok 15tej i chyba już nikogo nie było na maila mi nie odpowiedzieli buu... mam nadzieję że nic im nie będzie. Magazyny muszą mieć ogrzewane, bo ludzie przecież różności przesyłają... ech
Gdybym miała numer przesyłki to wiedziałabym gdzie utknęło... to GLS, więc nadane wczoraj powinno dzisiaj dotrzeć.

Ewo - cóż, może jeszcze trafię kiedyś? Co poradzić Z Londynu bardzo się cieszę To już tylko 1,5 mca zostało!

Kupiłam sobie dzisiaj PNO, idę czytać mój artykuł

weekend! jupi!!
anipla 17:39, 15 mar 2013

magazyny......tylko żeby to na aucie nie stałało na dworze,no to teraz się zdenerwowałam
ale żeby nam nie było smutno to tak mi przyszło do głowy że to opakowane i jeszcze między innymi paczkami i na samochodzie - nie powinno zmarznąć nawet jakby na dworku stałojakoś trzeba sobie tłumaczyć...
popcorn 18:14, 15 mar 2013

O tym wolę nawet nie myśleć Mam nadzieję że nie zostanie to przez weekend na jakimś aucie
najwyżej będę reklamować
Anabell 18:40, 15 mar 2013

Karolko! ze skrzyniami narobiłaś apetytu, Ja zasiałam poziomki i też ustawię skrzynię i w nią posadzę.