Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 18:43, 15 mar 2013

Hej Haniu! Też siałam poziomki, w lutym ubiegłego roku, do jesieni urosły spore i owocowały A w skrzyni będą wyglądały świetnie!

pozdrawiam!
Karolina
Bogdzia 19:26, 15 mar 2013

To się teraz we trzy będziemy denerwowały aż do poniedziałku. W czwartek nie powinni już wysyłac roslin, ale zwalą winę na przewoźnika.Pozdrówka Karolina.
popcorn 19:58, 15 mar 2013

Może nie będzie źle... ech nigdy nie miałam z nimi problemu...
Krys 23:28, 15 mar 2013

Karolina w Pabianicach w Nomi sa bukszpany 6-pak po 21,99 dzisiaj kupiłam
ladygreen 00:07, 16 mar 2013

dzien dobry, ja z rewizytą - trochę długo to trwało, bo chciałam najpierw poznać Twój ogród .
Dobrze tak udokumentować zmiany od samego początku, potem widac ogrom włożonej pracy i wzrost roslin - fajna pamiątka .
Pozdrawiam, mam nadzieję, że w końcu wiosennie
Margarete 02:31, 16 mar 2013

Hej Karola,
biegam po tych rożnych pięknych ... ale cudzych ogrodach, oglądam, notuję, planuje mam coraz większy mętlik w głowie. Zn ów wpadłam na chwilkę do ciebie krajanko . Dzięki za wątek o centrach ogrodniczych w okolicy, bardzo to pomocne.

popcorn 06:57, 16 mar 2013

Krysiu widziałam! Kupowałam w ubiegłym roku, przecenione na 9,99 zł Jak przecenią, dam znać! Rosną dobrze, zobaczymy jak po zimie - upolowałam rok temu 2 6-paki.

Ladygreen - Ciebie też zasypało? Ech.. gdzie ta wiosna! Wprawdzie piękne słonko od rana, ale zimno! Teraz minus 10 stopni!

Małgosiu - cieszę się że wątek o szkółkach się przydaje Jakbyś wiosną miała ochotę na zakupy, możemy się umówić i wybrać razem W któryś sobotni poranek? Po drodze do Rzgowa i Lutomierska jest jeszcze kilka - tam daaawno nie byłam!
Co do mętliku... tak to już jest, chce się mieć wszystko! Notuj co koniecznie chcesz mieć. Potem fotki zakątków u Ciebie, po kolei. Wrzuć do wątku, narysuj co byś chciała i będziemy korygować

miłego dnia!
ladygreen 10:56, 16 mar 2013

witaj, nas nie dość, że zasypało to jeszcze masakrycznie zawiało. Takich zasp na ogrodzie i w ogóle w okolicy to jeszcze nie widziałam. Dziś na szczęście piękne słońce i tylko 1 na minusie,

pozdrawiam
ewa004 12:19, 16 mar 2013

Pozdrowionka zostawiam wiosenne
bociek 12:25, 16 mar 2013

Psiakosc, u mnie nie ma Nomi. Widzialam bukszpany w Tesco, ale jakas totalna masakra, az sie plakac chcialo. Za to byly zonkile po 4,99
Poziomki tez wysiewalam w zeszlym roku i owocowaly, slabo, ale owocowaly. Ciekawa jestem czy przezyly.

Slonce i 0 u Celsjusza Nareszcie!!!

Pozdrawiam Carol