Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Krys 23:00, 06 maj 2013

Karolina ,ale cudnie masz w ogrodzie i wszystko tak zorganizowane ech .. paczke dla Ciebie zawiozłam wieczorkiem do teściów ,tylko mi nic nie przesyłaj ,u mnie brak mocy przerobowej,pozdrawiam
Madzenka 23:09, 06 maj 2013

Narobiłaś mi ochoty na delikatny rabarbar
popcorn 08:11, 07 maj 2013

Bogda jesienią mogę się podzielić Posiej sobie, mój siany 3 lata temu nadaje się w tym roku wreszcie do jedzenia, po sadzonce dałam Teściowej, sąsiadom... ładnie rośnie
Moja Młoda też nie je, może kiedyś...
O pędzeniu rabarbaru:

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=42&t=52843
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/344-wiktorianskie-dzwony-z-terakoty-i-bielenie-rabarbaru

Krysiu - bardzo dziękuję! W weekend-sobotę - zostawię dla Ciebie
popcorn 08:15, 07 maj 2013

Krysiu nie doczytałam, czyli te jeżówki niech u mnie w doniczce rosną na razie? Kiedy będzie ten festyn ogrodniczy w Karsznicach, będzie w ogóle - nie mogę znaleźć w sieci?? nie wiesz?

Marzenko - przepyszny jest, będę to robić co roku. Jak nie kupię wreszcie tych dzwonów, to chociaż duże ceramiczne donice

pozdrawiam, miłego dnia!
Pszczelarnia 09:06, 07 maj 2013

popcarol napisał(a)
Dzisiejsze, świeżutkie

Karola, czy to wykonałaś sama?
Świetnie uprawy! Rabarbar jest fajny o tej porze roku. Miałam swój przesadzić ale Basia K. mówiła, że we wrześniu.
popcorn 09:17, 07 maj 2013

Ewo nie, moja "miniszklarenka" jest z bazarku, 25 zł jakoś zapłaciłam za nią Przydaje się czasem - do hartowania rozsad? I za ozdobę służy. Muszę ją pomalować...

Rabarbar rzeczywiście jesienią się przesadza, bo by mu te wielkie liście padły chyba...

pozdrawiam!
Margarete 13:39, 07 maj 2013

Cześc,
ale u ciebie ruch w interesie i dzieje sie wiele, i rosnie w ogrodzie pieknie, i gości na wątku duzo...ja tez poogladałam, zostawiłam slad i spadam - bo jestem w pracy....
Buziaki!
popcorn 13:46, 07 maj 2013

Hej Małgosiu!
bo ja gaduła i fotki jak wstawiam to od razu seriami Rośnie super, to prawda, nawet trawa się zieleni Uwielbiam maj i czerwiec, najbardziej
Ja też w pracy... ale lenia mam... i kolejną oczyszczalnię do zrobienia, fuj

pozdrawiam! miłego!
k.
Gabriela 15:15, 07 maj 2013

popcarol napisał(a)
[[/img]

[

Śliczności, cudna kompozycja. Warzywnik masz wspaniały, białą szklarenką też się zachwycam. Pozdrawiam.
popcorn 15:28, 07 maj 2013

yyy, Gabrysiu... to takie miejsce między bramami do garażu, które zmieniam co roku... i wygląda zawsze średnio W tym roku może jako tako, chciałabym żeby ciągle coś tam kwitło, no i rośliny rosną i tak włażą na siebie... ale chociaż chwastów nie ma i rośliny się nie niszczą przy otwieraniu garażu....
dzięki

pozdrawiam!!