Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

GabiK 15:24, 03 maj 2013

Dlatego napisałam o odpowiedniej dawce koloru.
Laura ma takie różowo-fioletowe ściany, ale ciemną podłogę i kremowo- ciemnobrązowe meble.

Lepiej się w różu wyszaleć w dzieciństwie, niż potem być dzidzią-piernik.
popcorn 20:55, 03 maj 2013

Gabi, święte słowa

U nas pada, powoli ale skutecznie, od wczoraj bez przerwy. Chciałabym sobie pogrzebać w ziemi, chwastów narosło, zwłaszcza pod włókniną przykrywającą truskawki No i paprykę pod folię chciałam posadzić... może jutro?

miłego wieczoru!
renatamama3 21:08, 03 maj 2013

Hej Karola fajna wycieczka,super,że udana.Majówkę mamy ,nie ciekawą ,mój M widzi w tym pozytyw ,że mamy czas na przyjemności .A kolor ,róż jest ok np.w połączeniu z zielonym,szarym,brązem czy białym.pozdrawiam
popcorn 22:04, 03 maj 2013

Renatko jakie przyjemności? Chyba winko i dobry film Byłoby super gdyby było ciepło, grilla by się zrobiło... w ogrodzie posiedziało...
a kropla różu do szarości jest super
renatamama3 22:34, 03 maj 2013

Akurat wybraliśmy sie do ogrodu botanicznego ,łóżko i tv i gazetki np.Mój piekny ogród.pozdrawiam
Madzenka 23:02, 03 maj 2013

popcarol napisał(a)
Hej Asiu!
wszystko przeżyło, nie było przymrozków, jest super

Obfociłam ogródek po południu...

Szachownice rozkwitają:

W tej szachownicy się dzisiaj zakochałam i zakupiłam 3 szt w Keukenhof

Nogi mi wlazły od chodzenia po Amsterdamie nie powiem gdzie
Podróźe kształcą apropos jedzenia: nauczyłam się jeść wreszcie carpacio w Amsterdamie bo wołowinę mają tu przednią do tego dobre czerwone wino i kolacja w Amstelpark przejdzie do historii moich wspomnień
Lecę nadrabiać dalsze zaległośći u Ciebie
Margarete 01:44, 04 maj 2013

Byłam na wątku z fotorelacją z Londynu - bajkowo, cudownie, pięknie,,,, zazdroszczę wrażeń..... kiedy ty to wszystko zdażyłaś obleciec, sfotografować, nacieszyć sie tymi widokami...wszystko wygląda super !
ell 06:52, 04 maj 2013

Karola - pięknie.
Zazdroszczę warzywnika, bo u mnie mąż dopiero skończył wykopki i jak na razie nic nie mam.
Wszystko rozrasta sie w oczach.
Widoczki z Anglii bajka - szczególnie ten murek z żywopłotem.
popcorn 08:27, 04 maj 2013

Renatko - no to leniuchowanie w moim stylu Zazdroszczę! Wyciągnąć M do ogrodu botanicznego..."same nudy"...

Marzenko - piękne są, upolowałam 2 szt u nas na targu Dokupię więcej przy najbliższej okazji W Keukenhof drogo czy znośnie? Jadę z Dziewczynami za 2 tygodnie, M się pyta czy dużo zielska przytargam Carpaccio... musi być dobrze zrobione, bo takie "wczorajsze" było brr...

Małgosiu - kilka dni, dziennie robiliśmy trochę kilometrów, w sumie nawet dzieciaki nie narzekały, bo ciągle było coś ciekawego do obejrzenia Aparatu praktycznie nie chowałam, bo co chwilę było coś zielonego wartego uwiecznienia

Elu-no masz teraz inne, większe obowiązki, więc się nie dziwię że warzywnik w powijakach... a te z parapetu i ze stryszku wsadziłaś w ziemię? Muszę zajrzeć do Ciebie Rzeczywiście wszystko rośnie w oczach. Padało ostro, teraz mokro, ale pewnie ruszy z kopytaW Londynie fajnie jak zawsze, z większych miast w których miałam okazję być to mój faworyt, każdy znajdzie coś dla siebie, nie można się nudzić. Mogłabym tam zamieszkać, nie w blokowisku jak w Warszawie z zalążkiem metra, w takiej szeregówce-kamienicy z chusteczkowym ogródkiem z tyłu
Milka 13:56, 04 maj 2013

Macham, bo zaraz uciekam do ogrodu