Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

renatamama3 08:52, 22 maj 2013

Karola u mnie też sucho ,chodź codziennie podlewamy ,i walczę z mszycami.
popcorn 08:58, 22 maj 2013

Renatko u mnie mszyc (jeszcze) brak tfu tfu, ale coś siedzi na jednej z róż, ma młode listki pozwijane... muszę poszukać co to i jakiś oprysk zastosować...

pozdrawiam!!
popcorn 10:15, 22 maj 2013

Moje ulubione zawilce - wczoraj dokupiłam sobie kolejne 2

Hosta White Feather coraz ładniejsza, dokupiłam druga, maleńka, w benex;

Te nie pamietam jak się zwą... horti w środku zabiedzona, bo tam sucho... muszę podlać.

Pigwowiec oszalał, muszę go jesienią przesadzić za plot.

Runianki puszczają młode, mogłyby na boki rosnąć

Te niebieskie sa cudne

Bukszpanowe przedszkole na razie ok

Borowek będzie może troszkę?
popcorn 10:18, 22 maj 2013

Groszek muszę zaopatrzyć w podpórki, buraczki i marchewka przed nim powoli się pojawiają

Bez... jak go ściąć???

Rh

Czosnkowo powoli:

ka1sia 10:30, 22 maj 2013

dla mnie maj mógłby trwać wiecznie jest tak pięknie! jakie fajne te czosnkowe kule, pozdrowionka
popcorn 10:33, 22 maj 2013

Kasiu, wczoraj wysłałam Ci paczkę, priorytetem, najpóźniej jutro powinna byc. Orlik mi sie nie zmieścił, bo nie mam małych, te sa wielkie i maja 60cm kwiatostany... następnym razem

Maj jest piękny, to prawda. Jeszcze czerwiec, bo potem jak się nie podleje to wszystko takie zabiedzone... pozdrawiam!
Margarete 12:14, 22 maj 2013

popcarol napisał(a)
Moje ulubione zawilce - wczoraj dokupiłam sobie kolejne 2

Hosta White Feather coraz ładniejsza, dokupiłam druga, maleńka, w benex;

Te nie pamietam jak się zwą... horti w środku zabiedzona, bo tam sucho... muszę podlać.

Karolino,
hosta ta pierwsza i druga urocze, takich nie mam i póki co nie zamówiłam, mam jedna jędyną zieloną + te zamówione przez ciebie dla mnie na All. Ale wszystkie funkie są piekne .
Twoje czosnki tez super, a zawilce też lubię, ale pamietam że u mojej mamy na działce były potem nie do pozbycia się, tak sie namnażały same.
Jakie kkolory piwonii zamówiłaś ?
popcorn 12:17, 22 maj 2013

Małgosiu wieczorkiem zrobię Ci sadzoneczki, trochę późno, ale mam nadzieje i tak się przyjmą, choć ładne będą dopiero na przyszłą wiosnę. Niech się zawilce u mnie mnożą, to moje najbardziej ulubione kwiatki Zamówiłam 3 piwonie drzewiaste, niestety kolor mix, poprosiłam o 3 rożne, zobaczymy. Mam nadzieje tym razem przeżyją!
Jutro powinna przyjść paczka kurierem

pozdrawiam!!
ka1sia 12:31, 22 maj 2013

popcarol napisał(a)
Kasiu, wczoraj wysłałam Ci paczkę, priorytetem, najpóźniej jutro powinna byc. Orlik mi sie nie zmieścił, bo nie mam małych, te sa wielkie i maja 60cm kwiatostany... następnym razem

Maj jest piękny, to prawda. Jeszcze czerwiec, bo potem jak się nie podleje to wszystko takie zabiedzone... pozdrawiam!

Wielkie dzięki już się nie mogę doczekać Buziaki
Robertop 12:36, 22 maj 2013

Gratuluję udanego wyjazdu w weekend. Zdjęcia fantastyczne. Pisze dopiero teraz, bo nawał pracy, ale czytam na bieżąco. Kupiłaś coś do ogrodu na wycieczce?