Renatko u mnie mszyc (jeszcze) brak tfu tfu, ale coś siedzi na jednej z róż, ma młode listki pozwijane... muszę poszukać co to i jakiś oprysk zastosować...
Kasiu, wczoraj wysłałam Ci paczkę, priorytetem, najpóźniej jutro powinna byc. Orlik mi sie nie zmieścił, bo nie mam małych, te sa wielkie i maja 60cm kwiatostany... następnym razem
Maj jest piękny, to prawda. Jeszcze czerwiec, bo potem jak się nie podleje to wszystko takie zabiedzone... pozdrawiam!
Karolino,
hosta ta pierwsza i druga urocze, takich nie mam i póki co nie zamówiłam, mam jedna jędyną zieloną + te zamówione przez ciebie dla mnie na All. Ale wszystkie funkie są piekne .
Twoje czosnki tez super, a zawilce też lubię, ale pamietam że u mojej mamy na działce były potem nie do pozbycia się, tak sie namnażały same.
Jakie kkolory piwonii zamówiłaś ?
Małgosiu wieczorkiem zrobię Ci sadzoneczki, trochę późno, ale mam nadzieje i tak się przyjmą, choć ładne będą dopiero na przyszłą wiosnę. Niech się zawilce u mnie mnożą, to moje najbardziej ulubione kwiatki Zamówiłam 3 piwonie drzewiaste, niestety kolor mix, poprosiłam o 3 rożne, zobaczymy. Mam nadzieje tym razem przeżyją!
Jutro powinna przyjść paczka kurierem
Gratuluję udanego wyjazdu w weekend. Zdjęcia fantastyczne. Pisze dopiero teraz, bo nawał pracy, ale czytam na bieżąco. Kupiłaś coś do ogrodu na wycieczce?