Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

ka1sia 19:38, 20 maj 2013

hej, Karolcia Obejrzalam fotki, ale cudowne miejsce pokazałyście, dziękuję
Strasznie opóźniona na Ogrodowisku jestem, parę dni w plecy biegam i podczytuję, a wlaściwie obrazki oglądam
Szkoda liliowca, ja bym go chętnie przygarnęła
Pozdrawiam, Kasia
popcorn 20:18, 20 maj 2013

Kasia przybywaj, jeszcze nie zdążył zwiędnąć. Jak go chcesz, powiedz, wsadzę w doniczkę. W sumie to z 10 sadzonek pojedynczych pewnie
Oj, pismo obrazkowe to ostatnio to co oglądam, bo nie nadążam

pozdrawiam!!
ka1sia 20:23, 20 maj 2013

popcarol napisał(a)
Kasia przybywaj, jeszcze nie zdążył zwiędnąć. Jak go chcesz, powiedz, wsadzę w doniczkę. W sumie to z 10 sadzonek pojedynczych pewnie
Oj, pismo obrazkowe to ostatnio to co oglądam, bo nie nadążam

pozdrawiam!!

Karolinko, a to nie będzie dla Ciebie problem? Moglabyś wysłać? ja pokryję wszystkie koszty.
GorAna 20:35, 20 maj 2013

Karolinko dziękuję, za fotorelację:
Cudne zdjęcia a tulipanki oszałamiające
Pozdrawiam
Bogdzia 20:37, 20 maj 2013

Widzę że Inversa już przyrasta. Inne roślinki też super a te trawy uschniete sama sobie zmarnowałam bo myślałam ze na wiosnę trzeba obciac i wyrosną nowe.Przyszedł przymrozek majowy i było po nich.
popcorn 21:28, 20 maj 2013

Kasia, no problem, zmontuje Ci paczkę. Gdzie Ty mieszkasz? może czasem tam przejeżdżam? Napisz, bo pada i nie mam siły szukać... jakieś roślinki jeszcze chcesz? mam sporo rozchodników wspaniałych - młodych, dzwonek skupiony w nadmiarze, orliki fioletowe? pisz

Aniu, ciesze sie ze mogę sie fotkami podzielić, nawet mój M nie chce oglądać ech...

Bożenko - Inversa chyba sie zadomowiła, ładnie rośnie Zainspirowana Twoja!! Ja tez trawy obcinałam wiosna, bo miały dużo suchych końcówek, ale rosną... na szczęście majowych przymrozków nie było pozdrawiam!!
Bogdzia 21:40, 20 maj 2013

Karola fajnie z Tobą jeździc na wycieczki.
popcorn 21:42, 20 maj 2013

Bożenko, dziękuję, wzajemnie!!! I polecam się na przyszłość M nie chce a Młoda jeszcze za mala. Gdzie jedziemy teraz?? Tanie loty i angielskie ogrody? Samolotem, autokarem już nie jadę, szkoda zdrowia

pozdrawiam!!
KasiaWB 21:54, 20 maj 2013

Karolinko, ale miałyście fajny wypad idę zobaczyć całą relację a w ogrodzie masz już ładnie, gęsto może teraz robić zestawienia przed i po
Serdecznie pozdrawiam i lecę do relacji z Holandii
popcorn 22:34, 20 maj 2013

Kasiu, jutro wkleję kolejne zdjęcia, dzisiaj idę spać, padam. To prawda, urosło wszystko, trzeba przerzedzić czasem
Ale Kasi jutro zmontuje paczkę, trochę luźniej się zrobi

pozdrawiam!!