Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Krys 14:24, 23 maj 2013

Karolina nie zajrzałam do Ciebie ponieważ wracałam z M z Wamu juz po 16 i chciałam tylko zobaczyc ten ogród jak kwitna azalie ,M po zabiegu był słaby ale bardzo mu sie podobało i kupiłam oczywiście 2 rh tylko nie zauwazyłam ,ze nie ma nazwy .. i gdzie ja go wsadze ...
Krys 14:25, 23 maj 2013

Zobacz u mnie jak tam pieknie
popcorn 14:25, 23 maj 2013

Krysiu oj tak sie czepiam Ale przyjedz, jak będziesz w okolicy koniecznie, a jak nie to specjalnie, zapraszam
Zdrówka dla M!! Po ile Rh? Dokupiłabym sobie muzę jednego, białego... Cunningham's zabiłam rok temu...

pozdrawiam!!
Krys 14:38, 23 maj 2013

popcarol napisał(a)
Krysiu oj tak sie czepiam Ale przyjedz, jak będziesz w okolicy koniecznie, a jak nie to specjalnie, zapraszam
Zdrówka dla M!! Po ile Rh? Dokupiłabym sobie muzę jednego, białego... Cunningham's zabiłam rok temu...

pozdrawiam!!

Karolina jedz tam juz sa przecenione ,po 15zł doniczka C-5 i 20zł ,azali juz nie ma
Krys 14:39, 23 maj 2013

zobacz to http://www.lodr-bratoszewice.pl/aktualnosci/xxiii-targi-rolniczo-ogrodnicze-w-koscierzynie
popcorn 14:44, 23 maj 2013

Pojadę Kto jedzie ze mną? Kasiu? Gosiu?

Krysiu - wybierasz się na te targi? Sama nie jadę, z Toba chętnie, zwłaszcza ze znasz okolice
Krys 14:51, 23 maj 2013

Musze pomyslec ,mam malowanie i to świeto Matki
popcorn 14:57, 23 maj 2013

Myśl Ewentualnie Teściową namowie ale wolałabym z Toba w niedziele
Margarete 16:29, 23 maj 2013

Hej Karolinko, mam kilka spraw :
1. na Świeto Kwiatów do Karsznic w lipcu chetnie pojade bo jestem w domu, chyba ze by mi cos nadzwyczajnego wypadło, ale to ewent.- przypomnij mi o tym terminie to możemy pojechac razem
2. na targi w ten weekend nie specjalnie mam czas bo jest Dzien Matki i mam niedziele zaplanowaną sobota u Bożenki...
3. czy przyszła nasza paczka od pana z al ?
4. daj mi na pryw jakis kontakt do ciebie - adres i tel.
W sobote mamy byc około 11 u Bożenki wiec byłabym u ciebie około 10,15- 10.30 tylko nie wiem gdzie dokładnie...
Rano wyskocze po te kamienie do Łasku, tam chyba od 9.00 pracują, wróce do domu i już, a jak nie zdażę rozładowac to niech sobie w bagazniku jeżdżą przeciez potrzebuję ich niewiele, kilka worków . Auto duże to dam rade.
Czekam na wiad. na pryw
popcorn 19:04, 23 maj 2013

Hej Małgosiu! Lista! To lubię
1/super - 27go lipca mam zapisane; chce jechać bo rok temu mi się nie chciało (czy coś wypadło?) a były np żurawki, trawy po 4-5 złotych
2/w niedziele może wyciągnę Teściową, o ile nie pojada pod Augustów, jesli tak - odpuszczam
3/niestety nie, mam nadzieje jutro
4/zaraz poślę

Małgosiu a Kasie weźmiemy po drodze? Pojedziemy przez Rzgów, to po drodze?
Zobaczyłabyś jej boski ogródek, droga prosta - wczoraj byłam

Rośliny dla Ciebie odłożę na bok, to w drodze powrotnej Ci zapakujemy - nie ma po co wozić.
Wykopałam Ci wielka hostę, zaraz wykopie jeszcze bergenii. I orliki i coś tam chyba jeszcze? Jeszcze coś sobie życzysz?
Rozładuj bagażnik proszę - najwyżej się ciut spóźnimy? - bo mam 2 paletki werbeny od Kasi do wzięcia, plus rośliny -kilka doniczek dla Anity... jeśli mogę Cie tak wykorzystać?

Wykopałam dzisiaj dla Was parę roślin, luźniej na rabatkach, będzie miejsce dla nowych Zrobiłam nowe nasadzenie w donicy na schodach, bo tulipany przekwitły. Kosiarka padła, M rozkręcił, ale jakieś paski się pozacierały... kto u nas naprawia kosiarki? Pewnie pilnie musimy nowa kupić, ech... 3 lata działała ta...