Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

agniecha973 22:43, 29 maj 2013

popcarol napisał(a)
Wczorajsze deszczowe fotki.

Krasnala mam, ogrodowego!

Karolina, on bombowy jest!
popcorn 07:04, 30 maj 2013

Krysiu - no widzisz!! Zmieści się
Dziękuję, zaraz ruszamy, herbata w termos sie robi, ale Młoda jeszcze śpi Sama nie zajrzę, ale może reszta ekipy da sie namówić W sobotę na pewno wybiorę się na targ w Augustowie, rożne różności, do tego babeczki sprzedają roślinki z ogródka i nie tylko

Aga - dzięki
grembosia 08:26, 30 maj 2013

Karola, mąż na e bayu kupił mi fajną łukową ławkę z teaku, w bardzo rozsądnej cenie

Ale polujemy na tę najpiękniejszą jeszcze...

W Niemczech meble z teaku są w bardzo dobrych cenach. Teraz dużo mają w wyprzedażyi z drobnymi uszkodzeniami, ale jak ktoś lubi majsterkować (tak jak mój mąż), to żaden problem.

Czekamy na rozwiązanie aukcji na kolejną fajną ławeczkę, zobaczymy...

Ale ja potrzebuję trzech, tę najpiękniejszą nie zastąpię żadną inną, zobaczymy, czy do wesela uda mi się ją zdobyć (w rozsądnej cenie) .

Pozdrawiam świątecznie
Robertop 17:31, 30 maj 2013

Miłego weekendu
Urszulla 18:05, 30 maj 2013

Życzę miłych nowych wojaży, o nowych zakupach poczytałam.
Zastanawiam się gdzie to wszystko upychasz
popcorn 21:19, 02 cze 2013

Grembosiu, ciesze się ze ławeczki kupujesz Obyście trafili na te jedyna Z niemieckim ebayem jest taki problem, ze ceny transportu do PL są spore, albo sprzedający nie chce wysyłać do PL

Roberto - dziękuję, fajnie było, wróciłam dzisiaj. Jutro nowy tydzień, pracujący niestety :/

Ula - dzięki Upycham, choc kolekcja doniczek z nowymi roślinami pod garażem rośnie. Dzisiaj stałam sie posiadaczka 4 nowych host i derenia kalifornijskiego (?) płożącej byliny do zadarniania w miejscach polcienistych. Hosty posadzone, w tym celu zdarłam znowu kawal trawnika - 2 taczki
Margarete 01:05, 03 cze 2013

O juz wróciłaś ? i jak było ? Odpoczęłaś ? u nas było deszczowo ale tam gdzie ty spędzałaś weekend miało być cieplutko i słonecznie ? Jak sie udał pobyt ?
popcorn 07:34, 03 cze 2013

Hej Małgosiu!
Tak, to tylko 4 dni... i minęły bardzo szybko, niestety. Pogoda była rożna, było ciepło, ale kilka burz zaliczyliśmy. Na szczęście szybko się rozpogadzało po nich i znowu bylo ponad 20 stopni. Dzieki

Czas zabrać się za prace, normalny tydzień przed nami, ech
popcorn 09:04, 03 cze 2013

Musze pilnie nabyć droga kupna kosiarkę do trawnika, bo trawa wielka, a starej chyba nie uda sie naprawic:/

Chce spalinowke, z napędem, mocna i zwrotna (nie wiem czy sie da. Znalazłam taka - duży silnik i moc, duzy kosz, mulczowanie mi niepotrzebne...
KOSIARKA SPALINOWA Z NAPĘDEM 6,75KM NAC S530VHY-X

http://www.hurtownia7.pl/product.php?id_product=207
popcorn 09:13, 03 cze 2013

Warzywkowo - dzisiaj z rana, mokre fotki

Rukola - nowa porcja:

I warzywka na rabatach: