Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

sylllwia 11:54, 24 lip 2014

Aniu i znowu deszczowo , a "królowanie" to dopiero w sierpniu.

makkasia 09:42, 25 lip 2014

dlaczego tak sępisz obrazków z Twojego raju
Chociaż te dwie migawki z zapłakanego cieszą oczy to do nasycenia za mało
ściskam
bdan 20:13, 30 lip 2014

Witam. Jako że założyłam swój wątek zaznaczam sobie ogrody po sąsiedzku, aby być na bieżąco w "naszym rejonie"
MarzenaG 13:33, 11 sie 2014

sylllwia napisał(a)
Ewuś dzięki

Znalazłam fotke z 2004 roku przedogródka, ale było pusto
Zobaczcie jak się zniemiło, azalie, rh i kosodrzewiny nadal rosną w tych samych miejscach,

Witam, Pani Sylwio bardzo podoba mi się przedogródek. Mogłabym prosić o podanie mniej więcej jakich jest wymiarów. Na oko wydaje mi się, że mam podobny w swoim ogródku i szukam na niego inspiracji. Ja mam trochę trawy na środku i cztery duże świerki a także kilka azali i rh, ale zastanawiam się czy nie zagospodarować go w całości na rabatę. Będę wdzięczna za podpowiedź, Pozdrawiam, MarzenaG
sylllwia 08:54, 12 sie 2014

makkasia napisał(a)
dlaczego tak sępisz obrazków z Twojego raju
Chociaż te dwie migawki z zapłakanego cieszą oczy to do nasycenia za mało
ściskam

Kasiu jakoś ostatnio mniej czasu spędzam na Ogrodowisku, czas mi się skurczył, pozdrawiam

bdan napisał(a)
Witam. Jako że założyłam swój wątek zaznaczam sobie ogrody po sąsiedzku, aby być na bieżąco w "naszym rejonie"

Witam zatem nową sąsiadkę

MarzenaG napisał(a)

Witam, Pani Sylwio bardzo podoba mi się przedogródek. Mogłabym prosić o podanie mniej więcej jakich jest wymiarów. Na oko wydaje mi się, że mam podobny w swoim ogródku i szukam na niego inspiracji. Ja mam trochę trawy na środku i cztery duże świerki a także kilka azali i rh, ale zastanawiam się czy nie zagospodarować go w całości na rabatę. Będę wdzięczna za podpowiedź, Pozdrawiam, MarzenaG

Mój przedogródek ma jakieś 12 metrów długości na 8 metrów (do chodnika). Na zdjęciu całości nie widać. Ja zrezygnowałam tam z trawnika ze względu na to że ciężko tam kosiarką byłoby dojechać, dlatego na całości jest kora. Rh i azalie uwielbiam i chociaż jest tam dużo słońca to radzą sobie rh. Planuje tam zmiany, bo kosodrzewiny za mocno się rozrosły. Jedna została na próbę przycięta.

hania 09:57, 12 sie 2014

Sylwio ,pięknie u Ciebie a zwłaszcza te piękne azalie i rhodod. które uwielbiam,pozdrawiam!!
marta_d 10:05, 12 sie 2014

Przepiękne zdjęcia - ogród bardzo mi się podoba, zadbany baaardzo ! Pozdrawiam właścicielkę
Ewa 08:31, 14 wrz 2014

Sylwuś dzieki, dzięki
Wiola 18:55, 21 wrz 2014

Sylwuś faktycznie mało fotek dajesz.... a tak pięknie masz
MiraR 18:40, 08 paź 2014

Ale pięknie