Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

zbigniew_gazda 13:40, 25 kwi 2012

Jakie fajne zakupy robicie przez internet. Dobrze że jest ten wątek bo mamy porównanie kto co wysyła ( w jakim stanie i jakiej wielkości roślinki ) . Pozdrawiam Was wszystkich.
monteverde 23:47, 25 kwi 2012

Tinka chyba chciała zobaczyć truskawki Elen, oto one kupiłam 6 sztuk, dwie dostała moja "duża" sąsiadeczka

druga sprawa nie kupować w tym sklepie , sadzonki suche, pomylone rośliny zamówiłam irysa i zamiast kłącza wcisnęli mi cebulkę chyba od irysa, twierdząc,że nie u nich kupowałam, nie uznają reklamacji nie warto sobie nimi zawracać głowy http://allegro.pl/show_item.php?item=2257637293
Tinka 09:42, 26 kwi 2012

monteverde napisał(a)
Tinka chyba chciała zobaczyć truskawki Elen, oto one kupiłam 6 sztuk, dwie dostała moja "duża" sąsiadeczka

druga sprawa nie kupować w tym sklepie , sadzonki suche, pomylone rośliny zamówiłam irysa i zamiast kłącza wcisnęli mi cebulkę chyba od irysa, twierdząc,że nie u nich kupowałam, nie uznają reklamacji nie warto sobie nimi zawracać głowy http://allegro.pl/show_item.php?item=2257637293

Nie,to nie ja prosiłam o pokazanie.Ja też kupiłam sadzonki truskawek 'Elan'w sklepie Florini,ale nie wiem co się stało nagle zaczęły więdnąć,chyba przelałam...Czy jeszcze je uratuje?
monteverde 12:14, 26 kwi 2012

napewno i nie obrywaj tych wąsów które wypuszczają, inaczej jak w normalnych , no nie
bociek 20:40, 26 kwi 2012

Jakis czas temu pytalam Was o sklep liliewodne.com.pl/uzytkownika allegro krusiu13 (ta sama osoba).
Nie bylo odzewu, wiec postanowilam zaryzykowac. Kupilam zurawki. Nawet dostalam rabat. No i dzisiaj przyszly. Dobrze zabezpieczone, bez doniczek, ale owniete streczem, tyle, ze....
W tym streczu malenka garsteczka ziemi, ktora natychmiast sie obsypala, a w srodku sadzonulka z trzema listkami na krzyz w takim mikro golfiku. Cena jak za dorodna sadzonke w centrach ogrodniczych
Troche przesadzili

monteverde 20:49, 26 kwi 2012

To już Boćku wiesz, czy warto zamawiać
Sebek 22:13, 26 kwi 2012

Lej im florovitu często - to urosną znacznie
Madzenka 00:21, 27 kwi 2012

We Florini zamawiałam hortensje, perfekcyjnie zapakowane i dojechały ładne. Ale czas realizacji dłuuugi.
monteverde 01:08, 27 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
We Florini zamawiałam hortensje, perfekcyjnie zapakowane i dojechały ładne. Ale czas realizacji dłuuugi.

ja się zawsze z nimi umawiam, kiedy maja mi przysłać
monteverde 01:11, 27 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Lej im florovitu często - to urosną znacznie

Sebek to nie o to chodzi aby lać florovit tylko o uczciwość sprzedawcy, czasami dzielą roślinę na 3 i takie kłykcie sprzedają zamiast pięknie rozrośniętej rośliny a cenę wala jak za najładniejszą sadzonkę