Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

Sebek 08:28, 27 kwi 2012

Aniu - no wiem, że zrobili ją przysłowiowo w bambuko, no ale przecież nie będzie płakać nad rozlanym mlekiem - trzeba działać, aby dobrze rosły - dlatego florovit się przyda.
Tinka 09:06, 27 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Aniu - no wiem, że zrobili ją przysłowiowo w bambuko, no ale przecież nie będzie płakać nad rozlanym mlekiem - trzeba działać, aby dobrze rosły - dlatego florovit się przyda.

Dziękuje Sebciu za radę,bo ja też otrzymałam takie malutkie sadzoneczki,z tą tylko różnicą,że zapłaciłam
za nie niewielkie pieniądze
Tinka 09:07, 27 kwi 2012

monteverde napisał(a)
napewno i nie obrywaj tych wąsów które wypuszczają, inaczej jak w normalnych , no nie

Dziękuje Aniu.Miłego weekendu życzę
Tinka 09:10, 27 kwi 2012

Ania_79 napisał(a)
A jeśli chodzi o lawendę- jestem umówiona z Panem, który prowadzi sprzedaż internetową , ale ze względu na koszty wysyłki kilkudziesięciu sztuk lawendy ( okazy 4-letnie, olbrzymie, w cenie 8 zł za sztukę) odbierzemy osobiście ( końcówka kwietnia/początek maja), wtedy zamelduję ,czy warto i wstawię zdjęcia. pozdrawiam

Aniu daj proszę namiary na tego Pana.Też jestem zainteresowana kupnem Lawendy.Pozdrawiam i życzę udanego weekendu
malwes 15:26, 27 kwi 2012

Ja też bym poprosiła o namiary - może być na PW jeśli nie można tutaj.

Ja z kolei kupiłam trochę roślin wczoraj we Florini.pl. Wprawdzie nie tak typowo "przez internet" ponieważ skończyło się na podaniu zamówienia roślinek przez telefon, pan mi je naszykował i między godziną 17.00-19.00 ogrodnik jadąc do mnie z Łodzi odebrał je. Wszystko ok. Obfocę to wstawię.

I zamówiłam dziś na bukszpanowo.pl sadzonki 20cm - 100szt. Pewnie będą najwcześniej w środę więc dam znać jak przyjdą.
Tinka 19:08, 27 kwi 2012

malwes napisał(a)
Ja też bym poprosiła o namiary - może być na PW jeśli nie można tutaj.

Ja z kolei kupiłam trochę roślin wczoraj we Florini.pl. Wprawdzie nie tak typowo "przez internet" ponieważ skończyło się na podaniu zamówienia roślinek przez telefon, pan mi je naszykował i między godziną 17.00-19.00 ogrodnik jadąc do mnie z Łodzi odebrał je. Wszystko ok. Obfocę to wstawię.

I zamówiłam dziś na bukszpanowo.pl sadzonki 20cm - 100szt. Pewnie będą najwcześniej w środę więc dam znać jak przyjdą.

Koniecznie Gosiu powstawiaj fotki
bociek 17:47, 29 kwi 2012

Czlowiek uczy sie cale zycie
Czy ktos korzystal z uslug sklepu gardenplant.pl (nie gardenplanet) z Wegorzewa?
Sebek 05:52, 18 maj 2012

Ja bardzo, ale to BARDZO nie polecam sklepu e-market 24h (e-iglaki to ten sam sprzedawca) na allegro.

Zamówione tam bukszpany całkowicie nie przypominają tych na obrazkach, są okropne, chore, małe i zaniedbane. Sprzedawca większość sadzonek wysłał także przemarzniętych, bo nie ruszyły. Nie odpowiada na maile ani telefony. Wystawiłem mu odpowiedni komentarz w "wizytówce", ciekawe czy zareagują.
Linka 07:56, 18 maj 2012

Ja zamawiałam trawy u Mariusza, po długim oczekiwaniu na potwierdzenie realizacji okazało się że dostępny jest tylko jeden gatunek zamawianej trawy,która jest ogólnie dostępna i mogłam ją spokojnie kupić u siebie a tu zamawiałam jedynie "przy okazji", wobec czego anlulowano transakcję. Ja nie płacilam wcześniej wieć wszystko zakończyło się dobrze, nie licząc czasu straconego na potwierdzenie czy trawy są dostępne, chociaż na stronie sklepu były.
Basiaw 08:03, 18 maj 2012

A ja się pospieszyłam z wpłatą

Czy tu w Ogrodowisku wiele osób 'przejechało się' na zakupach u Mariusza?