Aniu - no wiem, że zrobili ją przysłowiowo w bambuko, no ale przecież nie będzie płakać nad rozlanym mlekiem - trzeba działać, aby dobrze rosły - dlatego florovit się przyda.
Ja też bym poprosiła o namiary - może być na PW jeśli nie można tutaj.
Ja z kolei kupiłam trochę roślin wczoraj we Florini.pl. Wprawdzie nie tak typowo "przez internet" ponieważ skończyło się na podaniu zamówienia roślinek przez telefon, pan mi je naszykował i między godziną 17.00-19.00 ogrodnik jadąc do mnie z Łodzi odebrał je. Wszystko ok. Obfocę to wstawię.
I zamówiłam dziś na bukszpanowo.pl sadzonki 20cm - 100szt. Pewnie będą najwcześniej w środę więc dam znać jak przyjdą.
Ja bardzo, ale to BARDZO nie polecam sklepu e-market 24h (e-iglaki to ten sam sprzedawca) na allegro.
Zamówione tam bukszpany całkowicie nie przypominają tych na obrazkach, są okropne, chore, małe i zaniedbane. Sprzedawca większość sadzonek wysłał także przemarzniętych, bo nie ruszyły. Nie odpowiada na maile ani telefony. Wystawiłem mu odpowiedni komentarz w "wizytówce", ciekawe czy zareagują.
Ja zamawiałam trawy u Mariusza, po długim oczekiwaniu na potwierdzenie realizacji okazało się że dostępny jest tylko jeden gatunek zamawianej trawy,która jest ogólnie dostępna i mogłam ją spokojnie kupić u siebie a tu zamawiałam jedynie "przy okazji", wobec czego anlulowano transakcję. Ja nie płacilam wcześniej wieć wszystko zakończyło się dobrze, nie licząc czasu straconego na potwierdzenie czy trawy są dostępne, chociaż na stronie sklepu były.