Nie mają żadnych podstaw do tego aby Cię obciążać za przesyłkę!!!
zamawianie u nich to loteria, raz przyślą fajny towar a potem porażka albo się szt nie zgadzają albo gatunki.... tak samo mialam z Futuregardens, teraz doszły do tego trawy od Mariusza ....
Ja też pokusiłam się na zakupy internetowe traw u Mariusza. O ile miskant morning light doszedł ok, to pozostałe miskanty i turzyce z wiosennej "promocji" to śmiech na sali. 1 doniczka - źdźbełko ok 10 cm. Rozplenice w ogóle bez śladów życia... Jedyny pozytywny aspekt, to miły kontakt z P. Anetą i zwrot za rośliny, które nie ożyły. Oj, zraziłam się mocno do internetowych zakupów.
Po kilkukrotnych monitach otrzymałam paczkę z firmy Ogród Kroton. To co ujrzałam wewnątrz przeszło moje wyobrażenie. Pan właściciel po przesłaniu zdjęć stwierdził, że to tylko nieład w paczce i w jego ocenie materiał roślinny jest w porządku i nie ma sobie nic do zarzucenia.
Wydałam 360 zł i mam co mam
Faktycznie nie ład. Sprzedającemu zabrakło troszeczkę wyobraźni jak powinna być zapakowana przesyłka z żywymi roślinami. Ja go dopisuję do listy nie polecanych sprzedawców.