Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

motylla 23:01, 08 cze 2012

Linko, napisz wprost o swojej obawie, ze oczekujesz odpowiedzi, i jasno im powiedz, że w razie czego posłuży ona jako dowód w UOKiK .
goniak 07:44, 09 cze 2012

Ja właśnie czekam na paczkę z Krotona i zaczynam się martwić co w niej będzie
Madzenka 09:20, 09 cze 2012

Linka napisał(a)
Kroton kazał sobie odesłac rośliny dobrze zapakowane na mój koszt............ i tu sie glowię bo po pierwsze wczoraj święto a dziś bylam w pracy i nie mialam czasu biegacH po pocztach czy kurierach, czas płynie i na korzyść roślin to nie idzie, a po drugie już raz placiłam 24 za przesyłkę, teraz za kolejną i bede ok. 50 zł w plecy a roslin zero, więc chyba zostawię te miskanty u siebie to przynajmniej drogo bo drogo ale coś mi zostanie. Ja poszukiwalam na allegro i w innych sklepach internetowych variegatusów i chciałam połaczyć zakup z innymi a dlatego padło na Krotona. Na allegro nie bylo ani sztuki, Mariusz Surowiński ma tylko jedną sztukę.

Nie mają żadnych podstaw do tego aby Cię obciążać za przesyłkę!!!
zamawianie u nich to loteria, raz przyślą fajny towar a potem porażka albo się szt nie zgadzają albo gatunki.... tak samo mialam z Futuregardens, teraz doszły do tego trawy od Mariusza ....

Napradę musimy zrobić ranking sklepów internetowych!!!
Iwcia 15:50, 09 cze 2012

Ja też pokusiłam się na zakupy internetowe traw u Mariusza. O ile miskant morning light doszedł ok, to pozostałe miskanty i turzyce z wiosennej "promocji" to śmiech na sali. 1 doniczka - źdźbełko ok 10 cm. Rozplenice w ogóle bez śladów życia... Jedyny pozytywny aspekt, to miły kontakt z P. Anetą i zwrot za rośliny, które nie ożyły. Oj, zraziłam się mocno do internetowych zakupów.
Juzia 11:41, 13 cze 2012

Trawki.pl

POLECAM!
Ania_79 12:10, 13 cze 2012

bardzo ładne rośliny
goniak 18:56, 15 cze 2012

Po kilkukrotnych monitach otrzymałam paczkę z firmy Ogród Kroton. To co ujrzałam wewnątrz przeszło moje wyobrażenie. Pan właściciel po przesłaniu zdjęć stwierdził, że to tylko nieład w paczce i w jego ocenie materiał roślinny jest w porządku i nie ma sobie nic do zarzucenia.
Wydałam 360 zł i mam co mam

wawik 20:22, 15 cze 2012

Faktycznie nie ład. Sprzedającemu zabrakło troszeczkę wyobraźni jak powinna być zapakowana przesyłka z żywymi roślinami. Ja go dopisuję do listy nie polecanych sprzedawców.
motylla 20:25, 15 cze 2012

O matko
Sebek 20:44, 15 cze 2012

Raaany - okropnie to wygląda Oooogromny minus! Wiemy już gdzie nie kupować ...