... Gosia, co ile masz te Gracillimus?
jesssuuuu jak ślicznie Jakie drzewa masz rozpięte na linkach ? coś gdzies pisałaś wiecej lub możesz napisać przepis jak to zrobić ? Stipaaaaa boska, ona ma tam słońce, cień? coś specjalnie jest traktowana zeby tak wyglądać ?
Malkulku? Powinnaś mieć zakaz pokazywania fotek. No obłędnie u Was! BOSKO!!! nie mam słów
Widzę ze dałaś tego trzcinnika do donicy?
Nie wiem czy się witałam już u Ciebie ..... ale przepięknie harmonijnie nowoczesnie , po prostu super Pozdrawiam I będę stałym podgládaczem
Ja pier.....ale Ci te sitpy szałowo wyglądają!Jak na obrazach impresjonistów! Super!
Gosia masz tak wymuskany ten ogródek swój, że w deprechę popadnę. No odrobiny pyłku nie ma na donicy, stipy pionowo, żadnego suchego kłosa, jarzmianek od groma.. Ty masz jakiś wolny czas czy tak samo u ciebie się wszystko robi Uwielbiam Twoje donice szare
Piękne to i donice z runianką i towarzystwem świetne, nie wspomnę o warzywniaku i owocniku - plony zapowiadają się obfite. Czy naparstnice to te ode mnie?
To zdjęcie co zacytowała Andzelika i mnie się podoba bardzo. Te nasadzenia są takie lekkie zwiewne swobodne nawet bardziej mi się podobają jak z lawendą. ..
Kocham!!! Może w następnym roku i u mnie będzie taki łan jak podrosną Gracki Leżaki zakupiłam podobne do Twoich Dzięki za opinię!