ależ czapy rozplenicowe ... rosną jak szalone! Będziesz zmniejszać kępy wiosną, żey były mniejsze? i green jewel w jeżókach wygląda przepieknie
U mnie też bardzo opóźnione niektóre. Dopiero zaczynają. A rudo mam na trzcinnikach
Jaka to stipa?
Gosiu, czupiradełka rozplenicowe to masz wypasione, że hoho Pewnie u mnie w tym roku też by takie były ale postanowiłam je podzielić i dzięki temu rozmnozyć teraz czekam czy przezimują
Musialam jeszcze raz tu wrocic, takie piekne sa te czapy traw. Moglabys cos wiecej o nich napisac ? Ile lat maja, co lubia, jaka ziemie, jak je pielegnowac no i tak wogole. Z gory dziekuje.
Kiedy tylko tu wchodzę to wiem,że zielone trawy są piękne...ojej jak piękne zaczyna mnie denerwować ten różowy z żółtym kolor u mnie
Te Twoje trawiaste widoczki są zachwycającePomyśleć że przed O trawek nie preferowałem
betonowy stolik chyba był gdzieś w promocji, że taki popularny a stipy siejesz czy to samosiejki czy stare sadzonki przezimowały?
Gośka super kadry, rozplenice to masz giganty! ps. Moje Beatlesy końcówki mają brunatno-żółtawe... raczej zwalałam, że to taki czas tych traw... ale sama nie wiem czy może też je łapie?