Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Milka 11:56, 30 cze 2012

I wzajemnie
ale dziś pogoda na leżakowanie Madziu, korzystaj, bo ona taka zmienna dom odgruzujesz, jak będzie lało
piękne foto wstawiłaś, a ja zostawiam ci mojego najpiękniejszego liliowca
jotka 12:06, 30 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Z tymi nastrojami to tak jest, że jak euforia nas dopada (czyt. spotkanie Ogrodowiska), to później walimy głową w sufit, bo wyżej już się nie da i spadamy. A jak dołek, to docieramy do dna i później już tylko w górę. To spadek formy po weekendzie.

Dobre

Ale ta sinusoida lepsza w życiu niż linia prosta pozioma A w życiu jak na karuzeli byle nie za szybko!

Polecam druga kawę - zdecydowanie po niej lepiej
chwila aromaterapii i energia wraca

noemi 12:12, 30 cze 2012

Irenko dziękuje za kwiatka

Jolu namówiłaś mnie , robię sobie drugą kawę piękna lawenda
Syla 12:50, 30 cze 2012

to i ja poczłapię do kuchni po drugą napitkę kawową .... senność mnie ogarnia .... a tak mi się rano dużo chciało , wyszłam na chwilę , powyrywałam chwasty i już mi się odniechciało ....I co lepsze? gorąc czy zimno ???
Milka 12:52, 30 cze 2012

Gorąc, bo on jest po to aby odpoczywać i ogród podziwiać, tak zrób Sylo
Milka 12:57, 30 cze 2012

noemi napisał(a)
Irenko dziękuje za kwiatka

ależ proszę uprzejmie
Syla 13:10, 30 cze 2012

noemi napisał(a)
Miejmy nadzieje,że Finka będzie miała dostęp do netu ...

Miłego dnia dla moich gości ... dzisiaj muszę odgruzować dom ... oj czas się wziąć do roboty ... już się nie da dłużej przeciągać tej chwili ... śniadanie było, kawa była ...ogrodowisko ... ... a może tak druga kawa ?

ładniusie te mebelki ogrodowe .... ja na swoje muszę poczekać aż się ogród zimowy zrobi .... ale tam , poczekam , bo warto ..... Piękny wystrój donicowy przy wypoczynku ..... Ale mi się dzisiaj nic nie chce .... Jak bukszpaniki ? decydujesz się na przycięcie ??? bo jak tak to biegnę mierzyć swoje .... buziolki .... szkoda że te trzy godzinki nas dzielą od siebie .... oj szkoda
Syla 13:12, 30 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Gorąc, bo on jest po to aby odpoczywać i ogród podziwiać, tak zrób Sylo

No nie wiem ,nie wiem dobra , zrobię obiad i pomyślę buziol Irenko
Milka 13:16, 30 cze 2012

Buziol, naprawdę zrób przerwę, sam organizm podpowiada, skoro masz lenia
noemi 14:49, 30 cze 2012

Syla napisał(a)

Miejmy nadzieje,że Finka będzie miała dostęp do netu ...

Miłego dnia dla moich gości ... dzisiaj muszę odgruzować dom ... oj czas się wziąć do roboty ... już się nie da dłużej przeciągać tej chwili ... śniadanie było, kawa była ...ogrodowisko ... ... a może tak druga kawa ?

ładniusie te mebelki ogrodowe .... ja na swoje muszę poczekać aż się ogród zimowy zrobi .... ale tam , poczekam , bo warto ..... Piękny wystrój donicowy przy wypoczynku ..... Ale mi się dzisiaj nic nie chce .... Jak bukszpaniki ? decydujesz się na przycięcie ??? bo jak tak to biegnę mierzyć swoje .... buziolki .... szkoda że te trzy godzinki nas dzielą od siebie .... oj szkoda

oj szkoda , bo tak kawusie razem byśmy wypiły i sił nabrały ...dziękuję za komplementy ... ale ogród zimowy to jest to warto poczekać z mebelkami a dzisiaj mi też się nie chce, druga kawa mało pomogła, ale była smaczna... ale pomału coś tam robię trochę w ogródku a teraz za gorąco to w domu
Syla oczywiście , że decyduję się na przycięcie ... wczoraj u Marzenki mierzyłam miarką , u niej obwódka ma ok.22-24 cm ... u mnie dzisiaj też pomierzyłam i jest tak ... obwódka ma od 32-34cm , a lawenda od 40-50 cm ... i co ciachać na 24 cm?