I wzajemnie
ale dziś pogoda na leżakowanie Madziu, korzystaj, bo ona taka zmienna dom odgruzujesz, jak będzie lało
piękne foto wstawiłaś, a ja zostawiam ci mojego najpiękniejszego liliowca
to i ja poczłapię do kuchni po drugą napitkę kawową .... senność mnie ogarnia .... a tak mi się rano dużo chciało , wyszłam na chwilę , powyrywałam chwasty i już mi się odniechciało ....I co lepsze? gorąc czy zimno ???
Miejmy nadzieje,że Finka będzie miała dostęp do netu ...
Miłego dnia dla moich gości ... dzisiaj muszę odgruzować dom ... oj czas się wziąć do roboty ... już się nie da dłużej przeciągać tej chwili ... śniadanie było, kawa była ...ogrodowisko ... ... a może tak druga kawa ?
ładniusie te mebelki ogrodowe .... ja na swoje muszę poczekać aż się ogród zimowy zrobi .... ale tam , poczekam , bo warto ..... Piękny wystrój donicowy przy wypoczynku ..... Ale mi się dzisiaj nic nie chce .... Jak bukszpaniki ? decydujesz się na przycięcie ??? bo jak tak to biegnę mierzyć swoje .... buziolki .... szkoda że te trzy godzinki nas dzielą od siebie .... oj szkoda
Miejmy nadzieje,że Finka będzie miała dostęp do netu ...
Miłego dnia dla moich gości ... dzisiaj muszę odgruzować dom ... oj czas się wziąć do roboty ... już się nie da dłużej przeciągać tej chwili ... śniadanie było, kawa była ...ogrodowisko ... ... a może tak druga kawa ?
ładniusie te mebelki ogrodowe .... ja na swoje muszę poczekać aż się ogród zimowy zrobi .... ale tam , poczekam , bo warto ..... Piękny wystrój donicowy przy wypoczynku ..... Ale mi się dzisiaj nic nie chce .... Jak bukszpaniki ? decydujesz się na przycięcie ??? bo jak tak to biegnę mierzyć swoje .... buziolki .... szkoda że te trzy godzinki nas dzielą od siebie .... oj szkoda
oj szkoda , bo tak kawusie razem byśmy wypiły i sił nabrały ...dziękuję za komplementy ... ale ogród zimowy to jest to warto poczekać z mebelkami a dzisiaj mi też się nie chce, druga kawa mało pomogła, ale była smaczna... ale pomału coś tam robię trochę w ogródku a teraz za gorąco to w domu Syla oczywiście , że decyduję się na przycięcie ... wczoraj u Marzenki mierzyłam miarką , u niej obwódka ma ok.22-24 cm ... u mnie dzisiaj też pomierzyłam i jest tak ... obwódka ma od 32-34cm , a lawenda od 40-50 cm ... i co ciachać na 24 cm?