Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 17:03, 30 cze 2012

Syla napisał(a)

Marzenko już jestem i po deserku ...gorąco ...schowałam się w domu

Syla będę ciachać tak jak radzisz , chyba sobie sznureczek rozłożę , będzie równiej ... kawa podziałała to super, ja po obiadku też odżyłam i idę działać dalej ...żurawki już poskubałam u siebie, bo Lime miały dużo brązowych listków obsidany są u mnie bezobsługowe , bardzo mi się podobają buziaki

No właśnie , skubię same żółte i Lime Marmalade oraz Citronelle .... a wszystkie ciemniejsze jak piszesz są bezobsługowe
Mam do Ciebie prośbę , jak byś u siebie gdzieś widziała trzy szczepione trzmielinki tak przy okazji , takie jak u Ciebie w ogrodzie to ja bym sobie po nie przyjechała bardzo chętnie ....

OK ... rozejrzę się , zrobię fotkę , jak będą ok, to kupie i wtedy się spotkamy
noemi 17:05, 30 cze 2012

asc napisał(a)
Pozdrawiam

Bardzo gorąco pozdrawiam ...pewnie pływacie dzisiaj w basenie marzenie ... lecę do Ciebie zobaczyć, co w sprawie pomidorków ...
Mala_Mi 21:14, 30 cze 2012

noemi napisał(a)

Pozdrawiam

Bardzo gorąco pozdrawiam ...pewnie pływacie dzisiaj w basenie marzenie ... lecę do Ciebie zobaczyć, co w sprawie pomidorków ...

Ha, ha..ha..... basen się napełnia..... Mają być upały to się woda nagrzeje..... rok temu wlazłam w zimną i miesiąc się kurowałam na nerki..... teraz się pilnuję....pilnuję, pilnuję...ale babcia miałą Alzheimera..mi też sie zdaża zapomniec..... dziś jeszcze pamiętam, że zimna woda nic dobrego...
Madzenka 21:34, 30 cze 2012

noemi napisał(a)

Marzenko już jestem i po deserku ...gorąco ...schowałam się w domu

Syla będę ciachać tak jak radzisz , chyba sobie sznureczek rozłożę , będzie równiej ... kawa podziałała to super, ja po obiadku też odżyłam i idę działać dalej ...żurawki już poskubałam u siebie, bo Lime miały dużo brązowych listków obsidany są u mnie bezobsługowe , bardzo mi się podobają buziaki

No właśnie , skubię same żółte i Lime Marmalade oraz Citronelle .... a wszystkie ciemniejsze jak piszesz są bezobsługowe
Mam do Ciebie prośbę , jak byś u siebie gdzieś widziała trzy szczepione trzmielinki tak przy okazji , takie jak u Ciebie w ogrodzie to ja bym sobie po nie przyjechała bardzo chętnie ....

OK ... rozejrzę się , zrobię fotkę , jak będą ok, to kupie i wtedy się spotkamy

To ja teź będę szukać
Syla 23:01, 30 cze 2012

dzięki ogromniaste
anna_studio 00:36, 01 lip 2012

noemi napisał(a)
Miejmy nadzieje,że Finka będzie miała dostęp do netu ...

Miłego dnia dla moich gości ... dzisiaj muszę odgruzować dom ... oj czas się wziąć do roboty ... już się nie da dłużej przeciągać tej chwili ... śniadanie było, kawa była ...ogrodowisko ... ... a może tak druga kawa ?

.....ja to musiałam zniknąć na parę dni...by co nieco odgruzoawać...
Pozdrowionka...
anula_wn 10:20, 04 lip 2012

Madziu, zajrzałam aby się przywitac
miłego dzionka !
popcorn 10:23, 04 lip 2012

Jak idzie odgruzowywanie, Madziu? Mnie też to czeka, a zebrać się nie mogę okrutnie...
pozdrówka!
noemi 17:53, 04 lip 2012

Anula dziękuję za odwiedzinki ... bardzo to miłe ...

Aniu , Karolino pozdrawiam Was bardzo serdecznie... odgruzowanie u mnie po części się udało ... ... ale za karę się nie urodziłam i nie będę się zmuszać do czegoś co mi się akurat bardzo nie chce robić ...no ale coś jednak musiałam ...
... dzisiaj służbowo byłam na mieście i przejeżdżałam obok sklepu ogrodniczego ... i na chwilkę zrobiłam sobie przerwę w obowiązkach pracowniczych ... skutek taki , że uratowałam trawkę vertigo ... mam już jedną, ale nie mogłam patrzeć , że ona taka biedna ... dostałam na nią rabat 50 % ... tylko teraz myślę intensywnie gdzie ją posadzić ...

noemi 17:54, 04 lip 2012

Zainspirowana Marzenki kompozycja( dzięki raz jeszcze ) mam już takową na tarasie