Syla zmierz tę obwódkę u siebie bo aż ja jestem ciekawa
Moja ma 22-24 cm bo na razie wieksza nie urosła, bo wyrownuję bukszpany wszystkie do jednego poziomu, były przesadzane ze starego ogrodu i rośły w różnych miescach i bardzo się od siebie rożniły....
Jezdem u mnie ma 23 cm wys .... Noemi ciachać na 24 - 25 !!! zobaczysz jak się ładnie zazieleni wiosną od spodu ..... idę skubać żurawki .... uwielbiam słońce .... kawa podziałała .... a szkoda , że nie z Tobą wypita
Marzenko już jestem i po deserku ...gorąco ...schowałam się w domu
Syla będę ciachać tak jak radzisz , chyba sobie sznureczek rozłożę , będzie równiej ... kawa podziałała to super, ja po obiadku też odżyłam i idę działać dalej ...żurawki już poskubałam u siebie, bo Lime miały dużo brązowych listków obsidany są u mnie bezobsługowe , bardzo mi się podobają buziaki
Syla będę ciachać tak jak radzisz , chyba sobie sznureczek rozłożę , będzie równiej ... kawa podziałała to super, ja po obiadku też odżyłam i idę działać dalej ...żurawki już poskubałam u siebie, bo Lime miały dużo brązowych listków obsidany są u mnie bezobsługowe , bardzo mi się podobają buziaki
Zrób proszę koniecznie fotkę po cięciu bukszpanów.
No właśnie , skubię same żółte i Lime Marmalade oraz Citronelle .... a wszystkie ciemniejsze jak piszesz są bezobsługowe
Mam do Ciebie prośbę , jak byś u siebie gdzieś widziała trzy szczepione trzmielinki tak przy okazji , takie jak u Ciebie w ogrodzie to ja bym sobie po nie przyjechała bardzo chętnie ....
Zrób proszę koniecznie fotkę po cięciu bukszpanów.
zrobię przed , w trakcie i po, ale nie dam rady dzisiaj, bo wychodzimy wieczorem ... ale gorąco