Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

waska 22:37, 09 lip 2012

Neomi super u ciebie
jak twoje zurawki ? moje stoją w miejscu
Pszczelarnia 09:10, 10 lip 2012

Noemi, bardzo, bardzo przytulnie i spójna kompozycja ogrodowo-tarasowa (rojniki, bomba). Wiesz, że ja myślałam, że Twój ogród jest duuuuży?
anula_wn 10:41, 10 lip 2012

Madziu, zajrzałam wczoraj do Ciebie wieczorkiem,. ale nie miałam już siły pisac.....cudnie masz!!!! aż chce się leżec na leżaczku i nie wstawac wcale lawenda cudeńko! rojniki w przepięknym "opakowaniu", no wszystko mi się podoba
anula_wn 10:41, 10 lip 2012

Madziu, zajrzałam wczoraj do Ciebie wieczorkiem,. ale nie miałam już siły pisac.....cudnie masz!!!! aż chce się leżec na leżaczku i nie wstawac wcale lawenda cudeńko! rojniki w przepięknym "opakowaniu", no wszystko mi się podoba
GabiK 14:47, 10 lip 2012

Madziu, gdzie te Twoje przypalone żurawki? Bo ja widzę piękne, soczyste kępy.
To jest zaleta niewielkich ogródków - można mieć i samodzielnie zadbany ogród i chwilkę na leżaczek.
Nie przeszkadzają Ci sąsiedzi? Ze wszystkich stron widać ich i słychać.
U nas jak dzieci piszczą 4 domy dalej, to Jarek leci sprawdzić, czy Laurka czegoś nie chce.
stychaz 16:42, 11 lip 2012

Witaj Madziu !

Czy to sa te same miskanty, które (popraw mnie jeśli się mylę) kupowałaś podczas zlotu dolnośląskiego ?

Pytam, bo są duuuże
Madzenka 21:18, 11 lip 2012

Duźe i piękne miskanty!!! Pozdrawiam
noemi 23:37, 11 lip 2012

Irenko, Boćku, Marzenko , Syla ale by było super, jak byście razem ze mną poleniuchowały ... zapraszam na leżaczek

Waska dziękuję ... u mnie żurawki rosną, trzy ostatnio zaniemogły , obcięłam co uschło i czekam czy się pozbiera ... florovitem podlej swoje, może ruszą

Pszczółko fajnie , że wpadłaś do mnie ... ja z tych mikro ogródków ... duży byłby za duży

Anula miło mi , że zaglądasz do mnie ... wiem , że czasu brakuję, żeby poczytać forum a co dopiero ślad wizyty zostawić ... tym bardziej doceniam i dziękuję

GabiK po przypalane listki usunięte , bo mnie drażniły ... a sąsiedzi nie przeszkadzają ... przyjęłam do wiadomości , że są ... część z nich, odgrodziła się wysokimi płotami ... a mnie cieszy bardzo to co mam , większość swojego życia mieszkałam w bloku... teraz mam roślinki , taras , jest super

Justynko tak to są te trawy od Mary ( Finki ) ... wiem, że już wróciła z urlopu ... we Wro takich się nie kupi

Marzenko widziałam Twoje piękne kule są super muszę teraz pojechać na giełdę ... może u nas też będą
Madzenka 23:56, 11 lip 2012

To byłaś dzisiaj u Agi? Nie odpisala mi na sms....
Ewa 09:43, 12 lip 2012

Magdziu było nam bardzo miło Cie poznać Pozdrawiamy