Piękne zdjęcia. Ja jak Monteverde najbardziej zachwycam się potoczkiem.
Bogdziu dziękuję ... potoczek wyglądał uroczo ... kamienie obrośnięte mchem ...... sprawdziłam i teraz żałuję, bo mam tylko jedno zdjęcie z tego miejsca, ale w ten dzień akurat padało i aparatu nie wzięłam ... na szczęście sprzedawali prawie na każdym rogu peleryny foliowe i pogoda nie popsuła nam wycieczki
Madzia kupuj zawilce Marty, małe o pieknych różowych płatkach. Marta do Botanika i ZC przywiozla. Jutro będe w Botaniku po jeżówki
Madżenka kupiłaś jeżówki ? ja mam małe dylematy... no za mały mam ogródek!!!
Kupiłam ale zupełnie nie mam koncepcji gdzie je wsadzić
Chyba zawilce przesadzę ....
Moje też jeszcze w doniczkach ...wymyśliłam dla nich inne miejsce, wśród traw i kul bukszpanowych ,których jeszcze nie mam ... ale przez te krótkie dni , nie wiem czy zdążę z realizacją mojego planu ... oglądałam fotki u Ciebie... miodzio ... kule do białych donic pasują idealnie ...
Aga , na szczęście mamy takie perełki .... i niestety czasami o tym zapominamy ... nie mogłam oczu oderwać , widoki cudne , górale, prawie w każdej restauracji przygrywają, fajne klimaty.... polecam na wieczór herbatkę z konfiturą , po raz pierwszy tam spróbowałam i jest przepyszna...
Weroniko bardzo Ci dziękuję .....obejrzałam Twoje sesje .... wow ... zdjęcia magiczne u Szefowej i u Ciebie ... fajnie, że nie rozstajesz się z aparatem ... pozdrawiam cieplutko
Piłam z leśną najlepiej jak są kawałki owoców ... dzisiaj w Aldim kupiłam malinową i już nie ma pół słoiczka ... zaparzasz herbatkę i do niej dodajesz według uznania, dwie lub trzy łyżeczki konfitury ...pychotka