Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

agniecha973 23:18, 24 wrz 2012

Czyli do piwniczki po dżemiki muszę zejść. Będzie nowy rodzaj spożywania
anna_studio 23:22, 24 wrz 2012

noemi napisał(a)

Zaglądam.....nadrabiam....pozdrawiam...

Aniu ..... też nadrabiam zaległości .... miałam krótki , nieplanowany wyjazd ... trochę padało , ale miałam okazję podziwiać takie klimaty ... zdjęcia z telefonu ...

...chyba muszę zmienić aparat...
piękne zdjęcia...piękne miejsca...
Pozdrawiam jesiennie...
noemi 23:28, 24 wrz 2012

Aga, nam bardzo posmakowało spróbuj koniecznie ... z własnym dżemikiem czy konfiturą to dopiero musi być pychotka
noemi 23:36, 24 wrz 2012

anna_studio napisał(a)

Zaglądam.....nadrabiam....pozdrawiam...

...chyba muszę zmienić aparat...
piękne zdjęcia...piękne miejsca...
Pozdrawiam jesiennie...

Aniu proszę niczego nie zmieniaj ... pozdrawiam cieplutko ... spróbuj herbatki z konfiturą polecam
betysia 10:17, 25 wrz 2012

oj matuniu....juz nawet nie pamietam kiedy klikalysmy...ten czas jakis zaczarowany ale nie koniecznie pozytywnie....
...szukalam w domu zdjec lawendy z biala roza i ....nic co by ukazywalo ich wzajemne piekno nie znalazlam....oj nie wiem czemu jesli juz to skupialam sie na jednej albo na drugiej....
wlasnie zamowilam biale rozyczki...juz sie nie moge doczekac....lawendy tez juz posadzone....
....ale za to... co moge ogladac u Ciebie...matko jakiez zdjecia...brak slow!

pozdrawiam cieplutko i cudownego dnia zycze.....
Evchen 11:37, 25 wrz 2012

Magdziu, śliczne klimatyczne zdjęcia.. I ten śnieg.. brrrr.... ale Skipasy czekają Trzeba teraz szybko czosnkować, cebulkować i wiankować a później szuuuuszuuuusować

Wieloszka 11:54, 25 wrz 2012

Fajne górolskie fotki, ale jaka widzę ten górotwór ze śniegiem za Tobą.... brrrrrr!!! Wolę to słonko, co mi świeci za oknem pracowym Cieszę się, że odpoczęłaś i wróciłaś Buziole
Madzenka 20:45, 25 wrz 2012

Magda kiedy kopiemy potwora u mnie?
noemi 13:18, 26 wrz 2012

betysia napisał(a)
oj matuniu....juz nawet nie pamietam kiedy klikalysmy...ten czas jakis zaczarowany ale nie koniecznie pozytywnie....
...szukalam w domu zdjec lawendy z biala roza i ....nic co by ukazywalo ich wzajemne piekno nie znalazlam....oj nie wiem czemu jesli juz to skupialam sie na jednej albo na drugiej....
wlasnie zamowilam biale rozyczki...juz sie nie moge doczekac....lawendy tez juz posadzone....
....ale za to... co moge ogladac u Ciebie...matko jakiez zdjecia...brak slow!

pozdrawiam cieplutko i cudownego dnia zycze.....

Betysiu dziękuje ,że pamiętałaś o mnie ....nie szukaj już tych zdjęć ... muszę sama się na coś zdecydować , podobają mi się i róże, i zawilce , i stipy w lawendzie ale obecnie moja lawenda walczy o przetrwanie .... mam czas na przemyślenia

pozdrawiam również i do następnego klikania
noemi 13:20, 26 wrz 2012

Evchen napisał(a)
Magdziu, śliczne klimatyczne zdjęcia.. I ten śnieg.. brrrr.... ale Skipasy czekają Trzeba teraz szybko czosnkować, cebulkować i wiankować a później szuuuuszuuuusować

Ewo fajnie , że zdjęcia się podobają, bo padało a takie pikne widoki są w naszych górach , aż żal było ich nie uwiecznić ...Skipasy bardzo chętnie, dawno nie jeździłam, chętnie się podszkolę z innymi żółtodziobami