oj matuniu....juz nawet nie pamietam kiedy klikalysmy...ten czas jakis zaczarowany ale nie koniecznie pozytywnie....
...szukalam w domu zdjec lawendy z biala roza i ....nic co by ukazywalo ich wzajemne piekno nie znalazlam....oj nie wiem czemu jesli juz to skupialam sie na jednej albo na drugiej....
wlasnie zamowilam biale rozyczki...juz sie nie moge doczekac....lawendy tez juz posadzone....
....ale za to... co moge ogladac u Ciebie...matko jakiez zdjecia...brak slow!
Magdziu, śliczne klimatyczne zdjęcia.. I ten śnieg.. brrrr.... ale Skipasy czekają Trzeba teraz szybko czosnkować, cebulkować i wiankować a później szuuuuszuuuusować
Fajne górolskie fotki, ale jaka widzę ten górotwór ze śniegiem za Tobą.... brrrrrr!!! Wolę to słonko, co mi świeci za oknem pracowym Cieszę się, że odpoczęłaś i wróciłaś Buziole
oj matuniu....juz nawet nie pamietam kiedy klikalysmy...ten czas jakis zaczarowany ale nie koniecznie pozytywnie....
...szukalam w domu zdjec lawendy z biala roza i ....nic co by ukazywalo ich wzajemne piekno nie znalazlam....oj nie wiem czemu jesli juz to skupialam sie na jednej albo na drugiej....
wlasnie zamowilam biale rozyczki...juz sie nie moge doczekac....lawendy tez juz posadzone....
....ale za to... co moge ogladac u Ciebie...matko jakiez zdjecia...brak slow!
pozdrawiam cieplutko i cudownego dnia zycze.....
Betysiu dziękuje ,że pamiętałaś o mnie ....nie szukaj już tych zdjęć ... muszę sama się na coś zdecydować , podobają mi się i róże, i zawilce , i stipy w lawendzie ale obecnie moja lawenda walczy o przetrwanie .... mam czas na przemyślenia
Magdziu, śliczne klimatyczne zdjęcia.. I ten śnieg.. brrrr.... ale Skipasy czekają Trzeba teraz szybko czosnkować, cebulkować i wiankować a później szuuuuszuuuusować
Ewo fajnie , że zdjęcia się podobają, bo padało a takie pikne widoki są w naszych górach , aż żal było ich nie uwiecznić ...Skipasy bardzo chętnie, dawno nie jeździłam, chętnie się podszkolę z innymi żółtodziobami