Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Enya73 14:53, 26 wrz 2012

noemi napisał(a)

Anitko ... werbenka pewnie nie zakwitła? .... nasionka prześlę ... pamiętam i buziaki przesyłam

No nie zakwitła Będę wdzięczna za nasionka. Adres już znasz

p.s. nie strasz nas tymi zimowymi fotkami Brr, ja tu mam jeszcze wakacyjny wyjazd w planach
Konstancja30 15:16, 26 wrz 2012

noemi napisał(a)
Irenko fajnie , że jesteś .... oj wyprawa była ciężka dla nas , 16 km odczuliśmy bardzo ,ale za to dla naleśników w schronisku warto było pierwszy raz jadłam coś tak pysznego....

nie wiem czy to efekt kilometrów ... czy faktycznie od lat mistrz kuchni tam jest arymistrzem ale miałam to samo ... a ryż z polewą truskawkowa i kotlet chochołowski nigdy niczym nie zostaną zastąpione w pamięci smakowej ...
Mala_Mi 19:54, 26 wrz 2012

noemi napisał(a)

SPA ... w najpiękniejszej odsłonie natury ... gdzie to jest ... napisz koniecznie ...

pozdrawiam ... świetny nieplan

Iza wysoko w górach leży już śnieg oto dowód... hihi.... sezon narciarski tuż tuż ... ale pilates o 7 mej w sobotę???

Ho, ho Morskie Oko Śnieg we wrześniu to standard W tym roku i tak wyjątkow opózno nastąpiło załamanie pogody w górach. Potem robi się piekna tatrzańska jesień

anula_wn 20:26, 26 wrz 2012

noemi napisał(a)

Madziu, ale musiałam nadrobic ! cudny wyjazd !!! bardzo mi się widoczek z "łowieckami" podoba oj pochodziałabym po górach.....wieeeki nie byłam

Anula oj warto , ciągle się zachwycam jak tam jestem , łowiecki były atrakcją dla dzieci, baca pozwolił się do nich zbliżyć .... a oscypiki z żurawiną na ciepło jakie dobre.... mnia mniam.... ...teraz jest fajnie, bo poza sezonem ....polecam

Madziu, wierzę ! góry uwielbiam, choć...bardziej morze mimo wszystko! ale marzę o spacerach po górach, zwłaszcza jesienią.... cieszę się, że mogłaś nacieszyć się tym pięknem !
Madzenka 20:34, 26 wrz 2012

Madziu jeśli nie spotkamy się w przyszly piątek na kopanie potwora to dopiero po 12.10... A do tego czasu może wymarznąć....
noemi 22:15, 26 wrz 2012

Anitko .... ...fajnie , że masz jeszcze wakacje w planach ... no to zima Ci nie straszna ... pewnie wyjedziecie jak u nas będzie bardzo zimno ..... szczęściarze ....

Iza też się zastanawialiśmy czy to nie "efekt kilometrów" ... naleśniki były takie chrupiące mniam , mniam .... oj pamiętam ich smak ...

Aniu po raz pierwszy o tej porze byłam w tatrach .... pięknie jest we wrześniu i mało ludzi

Anula ... życzę Ci , żeby spełniło się Tobie to marzenie ... i dziękuję Ci bardzo

Marzenko to przyszły piątek sobie zarezerwuję ... i zobaczymy jak Dziewczyny się wypowiedzą

noemi 22:17, 26 wrz 2012

....moja umbraculifera , będzie w przedogródku ... ...

Milka 22:18, 26 wrz 2012

i pasuje idealnie, ale się cieszę
noemi 22:19, 26 wrz 2012

Limka ma teraz fajne kolory .... i nowe kwiatki i pączki ....
Enya73 22:20, 26 wrz 2012

noemi napisał(a)
Anitka .... ...fajnie , że masz jeszcze wakacje w planach ... no to zima Ci nie straszna ... pewnie wyjedziecie jak u nas będzie bardzo zimno ..... szczęściarze ....

Madzia, ja wyjeżdżam już w ten piątek I mam nadzieję, że będzie ciepło, ale nie gorąco