Madziu, cudna ta umbra! Marzenka ma rację, przesuń....
ja też chcę ją mieć zamiast hakuro, ale już chyba na wiosnę.....
bo jeszcze będę przesadzać wierzbę
Tak , Anula , umbra będzie w innym miejscu .... ona tylko tak pozowała .... wiesz, rozejrzyj się po szkółkach może teraz , Marzenka kupowała swoje na jesień , były tańsze niż w sezonie .... ale też nie ma co się spieszyć ....tak piszę, jak by była okazja , to warto skorzystać .....mi się trafiła okazja oj bardzo .... .... wiesz, Wieloszka mi odstąpiła ....za 140 zł .... pewnie , gdzieś by znalazła dla niej miejsce u siebie , a wiedziała,że tak bardzo chcę ..... achhhh
Madziu koniecznie pomysl o przesunięciu umbry , może w rozplenicę na środek przedogródka?
Nie bedziesz widziała jej korony z okna kuchni tylko pień....
Chciałam właśnie wyjaśnić .... umbra będzie za drewutnią na środku w przedogródku , żeby widzieć jej koronę z okna w kuchni ..... a zimą założyć na niej światełka ... ....ona tylko tak do zdjęcia stoi , bo nie miałam siły jej przesunąć ....
Rano analizowałam ustawienia i zabrakło mi pewności .... nie wiem czy drzewo bliżej płotu ? ... gdyż tuż obok, u sąsiada, rośnie tamaryszek( widziałam u Irenki jakie to wielkie drzewo będzie ) , sąsiad powiedział , że będzie go ciął , ale jest już dość wysoki .... jak wisienka jest przy płocie to prawie się stykają ....
a drugie ustawienie to bliżej chodnika w kulkach a zebrinus wtedy zasłania drewutnie , która będzie poprawiona, ale nie zniknie całkiem ... zebrinus był pierwszy i nie zmarzł zimą , ładnie się prezentuje , ale na rabacie jest teraz misz masz ....
... rano byłam pewna , że zebrinus idzie aut, ale znaleźli się jego obrońcy , później ten tamaryszek .... czy nie lepiej dla wisienki , jak by była bliżej chodnika w kulkach ? i straciłam pewność ... nie umiem tego przewidzieć jak będzie lepiej .... pokażę Wam na zdjęciach co i jak ....