Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 00:25, 04 sty 2013

Aniu cieszę się bardzo że Jesteś i odściskuję noworocznie ... ale z tym żwirem to ja tak tylko ... obserwuję jak powstaje u mnie w okolicy taki ogródek , iście z gardenbuildersów ... wysypany prawie na całości żwirem ,trawa w kwadratach , coś ala szachownica , trawa, żwir, trawa , żwir ... a po bokach wymurowane donice bez dna ze ścianą wodną ... tak mega nowocześnie ... a że u mnie trudne warunki i tego nie przeskoczę , to ciągle mam z tyłu głowy , że może będzie tak trzeba zrobić ale na razie to tylko gdybanie ...

buziaki
Magda70 09:02, 04 sty 2013

Madziu, musimy być bardziej konsekwentne... Naoglądamy się pięknych realizacji, łapiemy doła i marzymy o zmianach w ogrodzie...wiem, wiem...życie ogrodniczki jest ciężkie !
Wieloszka 09:26, 04 sty 2013

noemi napisał(a)
obserwuję jak powstaje u mnie w okolicy taki ogródek , iście z gardenbuildersów ... wysypany prawie na całości żwirem ,trawa w kwadratach , coś ala szachownica , trawa, żwir, trawa , żwir ... a po bokach wymurowane donice bez dna ze ścianą wodną ... tak mega nowocześnie ...

Wow! Wow! Wow! Muszę koniecznie to zobaczyć! Wiosną wpraszam się na spacer po Twojej okolicy
Zeta 17:51, 04 sty 2013

Noemi wrzuciłam zdjęcie tej donicy o którą prosiłaś ........jest w moim wątku zapraszam.
noemi 19:57, 04 sty 2013

Madziu Twoje słowa dla mnie bezcenne , będę je czytać częściej , dla oprzytomnienia

Aga wykuruj się i przybywaj do wiosny daleko ...nie wytrzymam

Zeta byłam, widziałam i są idealne

Pszczelarnia 19:59, 04 sty 2013

Noemi, dla odreagowania zapraszam na bigosik.
bociek 19:59, 04 sty 2013

Madzia, koncepcja fajna, ale pomysl sobie - trawa bedzie im wrastala w zwirek, a zwirek bedzie zielenial Roboty, zeby bylo sterylnie fuuuuuuul

Moj zwirek wylazl spod sniegu zielony, i ciesze sie, ze mam go tylko ciut ciut
noemi 20:04, 04 sty 2013

Pszczółko dziękować bardzo ... bigosik brzmi bardzo smakowicie

Boćku Kochana jesteś ... przekonałaś mnie ... jak żwirek będzie zieleniał no to nie jest za super ...

ściskam Was mocno

Madzenka 20:14, 04 sty 2013

noemi napisał(a)
Aniu cieszę się bardzo że Jesteś i odściskuję noworocznie ... ale z tym żwirem to ja tak tylko ... obserwuję jak powstaje u mnie w okolicy taki ogródek , iście z gardenbuildersów ... wysypany prawie na całości żwirem ,trawa w kwadratach , coś ala szachownica , trawa, żwir, trawa , żwir ... a po bokach wymurowane donice bez dna ze ścianą wodną ... tak mega nowocześnie ... a że u mnie trudne warunki i tego nie przeskoczę , to ciągle mam z tyłu głowy , że może będzie tak trzeba zrobić ale na razie to tylko gdybanie ...

buziaki

Madziu nie stresujemy sie. Mi pod nosem dwa takie ogrody wyrosły... Ukrzyżowane platany, bukszpan w kwadraty sadzony, biale kamienie, rozplenice..... I to w miesiąc..... I chodzę obok i mówię sobie a miejcie taki nie waszymi rencami zrobiony, nasze choć nie idelane jakże cieszą i zobaczymy jak za dwa lata będą wyglądać, czy będą codzinnie pielęgnowane????
Ale porób kochana fotki aby inspiracje były
noemi 20:23, 04 sty 2013

Madżenko ( uwielbiam Cię ) ... porobię fotki .... zawsze zwalniam jak przejeżdżam obok ... i mam jeszcze jeden przedogródek na oku ....też cyknę fotkę ... oczywiście są tylko bukszpany przycięte nisko w kostki na te ciemnoszarego żwirku