Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 11:18, 06 sie 2013

aga_pe napisał(a)
pozdrawiam Madziu. Hortensja pikna. U mnie grandiflory też zaczynają szaleć. Muszę obfocić, choć ostatnio jestem w niedoczasie. Byle do piątku

Grandifiora jest bardzo podobna do limki , co nie? pokaż koniecznie ....oj i ja żyję tym ...byle do piątku ...nie mam kiedy przyciąć kulek przed domem i tak mnie to denerwuje ! ...ale co zrobić jak żar z nieba albo burze ... no bojem się ,że się nie wyrobie w czasie ....

buziaki Kochana
aga_pe 11:25, 06 sie 2013

Podobne, ja ich nie odróżniam - chyba żebym miała dwa krzaki koło siebie, może bym dopatrzyła się różnicy. Co prawda nie mam w ogrodzie limki. Mam tanie źródło grandiflory . I zamierzam jeszcze dokupić z ....10 szt
Podoba mi się też Madżenkowa incrediball - ona chyba niższa niż nasze? Szukam namiarów na sprzedawcę z okolic
noemi 11:30, 06 sie 2013

aga_pe napisał(a)
Podobne, ja ich nie odróżniam - chyba żebym miała dwa krzaki koło siebie, może bym dopatrzyła się różnicy. Co prawda nie mam w ogrodzie limki. Mam tanie źródło grandiflory . I zamierzam jeszcze dokupić z ....10 szt
Podoba mi się też Madżenkowa incrediball - ona chyba niższa niż nasze? Szukam namiarów na sprzedawcę z okolic

ooooo tanie źródło to jest TO! Mi też się strasznie podoba incrediball !!! u Marzenki szpaler z nich wygląda bosssskkkkoooo ... takie wielkie kule . Jak znajdziesz źródło to daj cynka ... nie wiem gdzie to zmieszczę , ale może przekaże w dobre ręce , żeby hortensje zalewały nasze ogrody
aga_pe 11:37, 06 sie 2013

Iza była wczoraj na giełdzie, ale bida podobno....prawie wcale wystawców nie było.....sezon urlopowy w pełni
baraga1904 12:05, 06 sie 2013

...popieram wpisy: " za mało zdjęc"
noemi 20:16, 06 sie 2013

Ale dzisiaj gorąco ... w cieniu 35 stopni ...kawki popołudniowej nie dałam rady na tarasie wypić ... taki upał ...ale parę fotek zrobiłam i na początek :
Rojniki dostały nową doniczkę kondycja ich lekko spadła, bo zostały przelane ...ale już się zbierają ... i limka obecnie wygląda tak ...

noemi 20:21, 06 sie 2013

Gosia , werbeny są słabo widoczne i nie mam ich aż tak dużo .... trawy są za gęsto posadzone i wszystko się zlewa ...to miejsce będzie zmienione.

noemi 20:24, 06 sie 2013

A to moje donice przed wejściem. Hortensja nie daje rady w tym upale , ma mokro , a kwiaty więdną.

Bukla 20:26, 06 sie 2013

Niesamowicie mi się podoba Twoja doniczka z rojnikami! Zdradzisz gdzie taką można nabyć?
noemi 20:27, 06 sie 2013

Kulki z plantacji ....kiedy ja je przytnę !!! teraz tak gorąco , nie ruszam ich ... a tak mnie korci ...