Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Konstancja30 00:22, 11 lip 2013

zawijasek jest ok w każdym kadrze ... świetna tabliczka ... uwielbiam je ... werbena ma w sobie taką niekonsekwencję jak dla mnie ... uroczą ale niekonsekwencję ... rozbudowany szkielet a na nim kfiat w skali mikro ... niesamowite bo właśnie to pozwala nam się cieszyć tymi subtelnymi obłokami z werbeny ponad wszystkim ...
noemi 00:22, 11 lip 2013

agniecha973 napisał(a)
Bardzo miły klimat u Ciebie. To Larissa tak kwitnie? Rojniki zakwitły na stole. Fajnie sterczą.

Aga, miło mi bardzo róża to Larissa , ale nie było mnie przez tydzień i się zakręciłam, nie wiem jak długo kwiat się utrzymuje, ale będę obserwować na nowo. Ładnie urosła i w górę i na boki .... ma bardzo delikatny kolor, może nawet za delikatny , słabo jest widoczna, ale to pewnie kwestia tła ..... rojniki też zakwitły , miałam je przesadzić , bo skrzyneczka jest lekko podniszczona od wody, ale na razie nic z nimi nie robię, zimę przetrwały , polecam jako dekoracje na stole, bezproblemowa
noemi 00:29, 11 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
zawijasek jest ok w każdym kadrze ... świetna tabliczka ... uwielbiam je ... werbena ma w sobie taką niekonsekwencję jak dla mnie ... uroczą ale niekonsekwencję ... rozbudowany szkielet a na nim kfiat w skali mikro ... niesamowite bo właśnie to pozwala nam się cieszyć tymi subtelnymi obłokami z werbeny ponad wszystkim ...

tabliczka tylko jedna się ostała , będę polować na nie, bo bardzo mi się podobają... a po wizycie u Danusi , jestem sfiksowana na punkcie detali ... ozdób .... a werbenę jak zobaczyłam też u Danusi to przekopałam cały internet aż znalazłam źródło , uwielbiam ją
malkul 07:54, 11 lip 2013

Ślicznie tu przysiadłam na chwilunię. Tej werbeny w trawach masz więcje?pokaż w całości proszę
polichlorek 08:22, 11 lip 2013

pięknie tu u Ciebie!
wróciłaś wypoczęta i od razu piękne zdjęcia
chcemy więcej!
Wieloszka 08:55, 11 lip 2013

Śliczne fotki - mało, ale za to ze smakiem Pięknie wykulkowałaś bukszpany! I nowy lampion widzę Mały ogródeczek, a tyle uroczych detali. I na dodatek mówisz, że będzie więcej
Madzenka 21:49, 11 lip 2013

Mniam mniam
aga_k 21:22, 20 lip 2013

Madziu a gdzie Ty się podziewasz? Pozdrawiam
Ewa 09:05, 21 lip 2013

Madziu cudnie u Ciebie

Nie udało się mi sie wybrać do Was ( plan był 12 lipca) z powodu przyjazdu do mnie gości,
miałam Madziu kupione dla Was 15 bukszpaników, ale Stasiu musiał je wsadzić do ziemi , bo marniały w doniczkach........ale co ma .....wisieć nie utonie..... mam nadzieję , że jeszcze się wybiorę
Pozdrawiam Cię serdecznie i ściskam
Gardenarium 19:49, 21 lip 2013

Odwiedzam zwrotnie i poszukuję fotek zatkanych rureczek w domkach z Ogrodowiska
A u mnie dziś zakwitła Verbena hastata - biała niesamowita jest.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies