Marzenko dzisiaj dotarła kula ma 80 cm wysokości trochę jest jednak za niska do tej donicy, ale na razie może być, jak już sezon się w szkółkach rozkręci to może coś mi wpadnie w ręce... wiśnie za 120 zł to super cena, ale ponad 200 zł to chyba bardzo podrożały ? ... będę szukać okazji
Magda jak jeszcze raz zamieścisz ten projekt to się zastrzelę
Donicę pure masz, kula Twoja pewnie ładniejsza, wiśnię widziałam u Kulasa! Wiśnie były po ponad 200 zl a ja takie same jesienią dwa lata temu u nich na wyprzedaży za 120 zł kupiłam.
Marzenko dzisiaj dotarła kula ma 80 cm wysokości trochę jest jednak za niska do tej donicy, ale na razie może być, jak już sezon się w szkółkach rozkręci to może coś mi wpadnie w ręce... wiśnie za 120 zł to super cena, ale ponad 200 zł to chyba bardzo podrożały ? ... będę szukać okazji
Madzia wiśnie byly takie takie bo przed samą zimą kupilam, a raczej standardowo są po ok 200 zł. I już rosna u mnie od listopada 2010 r. Tydzień temu wyciagnęłam im paliki, a co niech walczą z wiatrem
Magda, nie wiem, czy już wypróbowałaś swoje formy do strzyżenia bukszpanów. Ja kupiłam je dziś w sklepie Tchibo i jestem bardzo rozczarowana Po pierwsze bardzo trudno je dobrze założyć i zapiąć (nawet M. próbował, bo myślałam, że tylko ja nie umiem), a po drugie - tak jak się obawiałam, gałązki się zaginają do wewnątrz, żadna nie wystawała... A przecież moje kulki nie są idealne
Marzenka u moich sąsiadów rosną bez palików i sobie dobrze radzą , u Danusi też ładnie wyglądają bez ... będę polować na nie na szczęście potrzebuję 1 sztukę
Wieloszka już odpowiedziałam u Ciebie ... też nie jestem aż tak super zadowolona z tych stelaży , ale opanuję jakąś metodę , daj mi chwilkę
tak wygląda ze stelażem, też nie mogłam tego zapiąć , bo musiałabym trochę wbić w ziemię i założyłam tylko jedną połówkę :
gałązki też mi się zawijały, ale może by je najpierw podciąć , skrócić, żeby były sztywniejsze i wtedy powinny się przebić przez te druciki, albo częściowo usunąć te druciki?
po cięciu kosmetycznym , bo wcześniej sama ją cięłam i według mnie przypomina kulkę