Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 20:33, 15 kwi 2012

Magada ale foty, ty nas po prostu nimi drażniasz!!!! irenka mamy sposob na biznes, trzeba porządną szkólkę otworzyć we Wrocku, super zaopatrzoną, z dostawą do domu i cenami dobrymi, zwłaszcza bukszpanów
Madzenka 20:33, 15 kwi 2012

I reklamę na ogrodowisku uruchomić tzn marketing szeptany
noemi 20:34, 15 kwi 2012

anna_studio napisał(a)
Noemi, sorry, że dopiero teraz się witam.
Odkąd założyłam swój wątek, mam zaległości w czytaniu...
Noemi jesteś mega życzliwą osobą...ktokolwiek poczebuje pomocy, w czymkolwiek...
Masz mały ogródek, ale wieeeelkie serducho
A jak ktoś ma takie serce... to i ogród piękny...

Cieszę się, że udało Ci kupić wrzośce

Aniu cieszę się ,że założyłaś wątek i pokazujesz nam cudne zdjęcia, dzielisz się swoją wiedzą ... Twoje kompozycję z surfinii i bacopy powalają na kolana, pięknie jest u Ciebie Dom bardzo mi się podoba
I dziękuję Ci za Twoje przywitanie Twoje słowa są bardzo bardzo miłe, dziękuję
noemi 20:37, 15 kwi 2012

anna_studio napisał(a)
Ach, zapomiałam co do żurawek, mam tylko trzy, ale po zimie je poprostu ciacham !? Ale jest OK, wypuszczają w try miga

Aniu co do żurawek, to ciachasz im wszystkie listki ? to prawda ,że odrastają , bo widzę u mnie mnóstwo świeżych listeczków, to też jest jakiś pomysł , bo wycinanie ich pojedynczo , zajmuje trochę czasu, ale nie jest też to jakieś tragiczne zajęcie
Milka 20:38, 15 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Magada ale foty, ty nas po prostu nimi drażniasz!!!! irenka mamy sposob na biznes, trzeba porządną szkólkę otworzyć we Wrocku, super zaopatrzoną, z dostawą do domu i cenami dobrymi, zwłaszcza bukszpanów

Marzenko, jestem za dobry marketing, reklama i my, które kochamy to co sprzedajemy, sukces gwarantowany!!!
motylla 20:42, 15 kwi 2012

Noemi, piękne zakupy A czy limonkowe jakieś żurawki były? Widzę na zdjęciu niby, ale może się mylę...
noemi 20:47, 15 kwi 2012

motylla napisał(a)
Noemi, piękne zakupy A czy limonkowe jakieś żurawki były? Widzę na zdjęciu niby, ale może się mylę...

Były śliczne Lime Marmelade i Lime Ricky po 8.50zł
noemi 20:53, 15 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
witamy wszędzie dobrze, a w domu najlepiej
faktycznie moc roślin, nie dziwię się, że oczopląs się włączył

Irenko masz rację , w domu to w domu chociaż hotel był super
Nie wiem , co mieli na myśli Ci panowie czytałam, u Danusi, Finka pisała, że nasza giełda się popsuła i coś w tym jest, ceny mają podobne, do tych które możemy dostać gdzie indziej, coraz więcej sklepów , marketów ( bukszpany w biedronce, lidlu) sprzedają rośliny w dobrej jakości i centy też są do przyjęcia. Kordylinę kupiłaś w podobnej cenie , jak ja na giełdzie, a ile roślin kupujemy przez internet , bo nie ma ich w sprzedaży, a Danusia czy inne Dziewczyny z okolic stolicy , jadą do takiej szkółki i mają wybór ... hortensja Limelight nie do kupienia była w zeszłym sezonie w szkółkach .
Milka 20:57, 15 kwi 2012

To prawda, sama większość roślin wyszukiwałam w necie, bo oferta uboga i rośliny tez w różnej kondycji; aż muszę popytać czemu tak, najlepiej kolegę z Kwiatonu
Ale pewnie potańcowałąś
noemi 20:59, 15 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Marzenko, jestem za dobry marketing, reklama i my, które kochamy to co sprzedajemy, sukces gwarantowany!!!

Dziewczyny , ale na prawdę tak jest, że nie ma u nas takiego wyboru jak zobaczyłam tam , u nas trzeba się najeździć, jak szukasz czegoś konkretnego i nie mówię , że tam jest wszystko, bo na pewno nie, ale wybór jest ogromny i miejsce superaśne ... jak pojedziemy na święto róż do Danusi, to może uda nam się tam zajechać skoro świt to same zobaczycie jak to wygląda.