Sebek dzięki za przekonanie mnie do pomysła... dzisiaj poradziła sobie, to jest nadzieje, że w półcieniu da radę, bo przed domem, nie mam jak je oglądać, a na tarasie to jest to !!! ... panicznie boję się burzy , jesteś dzielny , też bym uciekała hihihi
Irenko dziękuję, to fakt, że "nasze bukszpany" są super ... Marzenka miała rację, że jak puszczą nowe przyrosty to w czerwcu się poprawi nasze kulki i będzie git... cena czyni cuda , za 8 zł są śliczne, szczególnie u Ciebie, że mogłaś je posadzić od razu w dużych ilościach
Anula z oświetleniem jest klimatycznie, może jakąś przeróbkę da się zrobić u Ciebie? ... ale lampa też by było fajnie, teraz są takie śliczne rzeczy , tylko kasa jest potrzebna , oj tak, wygrać w totka by się przydało, żeby zaszaleć, bez ograniczeń
Marzenko uwielbiam Cię... "szerokim łukiem " omijałaś nasze cudowne donice

? ! ja się skusiłam jeszcze na dwie małe , bo mi na tarasie pasują

i przed Psarami , po prawej stronie jadąc z Wrocławia są kwiaty, kupiłam tam 6 szt, ostatnich białych pelargonii, jutro będę sadzić

... białe begonie potrzebuję, ale ładne , takie jak Irenka kupiła , ciekawe czy są na Opolskiej, muszę jej zapytać

... z tym oświetleniem to tak jest, bardzo ważne sprawa, a nie wszystko się od razu przewidzi ...

... dobrze, że ściana wodna oświetlona, bo wygląda cudnie

... uśmiała się z Twoich zakupów dzisiaj...
Shrekol dziękuję za odwiedziny

... cieszę się, że Ci się donice podobają ... dla mnie są rewelacyjne !!! pozdrawiam serdecznie