Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 09:11, 01 maj 2012

Magda cudowne donice, wiesz że przez Ciebie wykroczenie przeciw oszczędności znów zrobię???
Hortensje cudowne. Ale ja do siebie na taras już nie będę kupować. Z powodu nadmiernego słońca cierpią strasznie...
Sebek 09:14, 01 maj 2012

Magda - cudnie to wszystko wygląda - donice przepiękne
noemi 14:29, 01 maj 2012

Boga
Popcarol
Syla
Sebek
dziękuje za komplementy ...
noemi 14:39, 01 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Magda cudowne donice, wiesz że przez Ciebie wykroczenie przeciw oszczędności znów zrobię???
Hortensje cudowne. Ale ja do siebie na taras już nie będę kupować. Z powodu nadmiernego słońca cierpią strasznie...

Marzenko donicę są super , po pierwsze bardzo mi się podobają, po drugie są lekkie , lepiej je się przestawia ,w tamtym roku kupiłam ceramiczne chabrowe, śliczne są, ale po nasypaniu ziemi były nie do ruszenia ... przy małym tarasie to jest bardzo ważne, bo ciągle coś trzeba przestawić, żeby przejść, dostać się do wody itd.itp. ... Ty to doskonale wiesz, bo masz takie, ale chciałam wyrazić swój zachwyt nad nimi hihihi... dokupię sobie te małe, będą na taras ... na razie kończe , bo wiatr się zerwał , trzeba parasol zwijać
noemi 15:43, 01 maj 2012

Już jestem, fałszywy alarm , burza przeszła bokiem ... co do hortensji to ubolewam , że nie mogą stać na tarasie bo słońce jest dla nich za mocne i mam je tylko przed domem ...chociaż po jednej stronie tarasu mam w zasadzie cień ??? może tam spróbuje jak im będzie ...
Sebek 19:32, 01 maj 2012

Koniecznie spróbuj - ustaw donicę co masz tak na próbę - jak kwiatki oklapną to po prostu ją podlej i po krótkim czasie wróci do normalności.
anula_wn 20:34, 01 maj 2012

Noemi, nadrobiłam zaległości
fajnie się robi, donica super! taka perełeczka dobrze robi w ogrodzie !

aaaa wejście do domu - marzenie ! pięknie
Mala_Mi 21:12, 01 maj 2012

A ja głupia pipa chyba zaatwiłąm swoją hortensję, bo wystawiłam na tę patelnie...... myślałam, że jak sie grzała w szklani, to i może grzać się na zewnątrz...i chyba d...a blada
Ot ogrodnik ze mnie od siedmiu boleści
Oświetlony taras lux.
justi 21:35, 01 maj 2012

Bardzo, bardzo podoba mi się Twój ogródeczek, jest mały ale bardzo przytulny. Na razie nadrobiłam 10 str, ale jeszcze się cofnę trochę, bo ciekawie u Ciebie
anna_studio 21:48, 01 maj 2012

Hej,
bukszpanem na pniu, nie przejmuj się..., na pewno ruszy. U mnie też bukszpany nierówno rosną, bo kupowałam w różnych miejscach, różnie cięte...
Sałatę lodową... też mam!
Zdjęcia na statywie...na długim czasie........Noemi zawstydzasz mnie
A wejście...bomba !