Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 13:52, 08 maj 2012

abiko napisał(a)
A mnie te żurawki Lime Marmolade chyba tak? porażają..ja też takie chcę

Abiko żurawki mam Lime Marmolade( jasne) i Obsidan (ciemne) ...super sobie poradziły po zimie, a musiałam im poobcinać prawie wszystkie listki ...dzisiaj pokaże jak teraz wyglądają
jedynie 2 sztuki z Lime są takie bidulki, ale może jeszcze dadzą radę
Konstancja30 20:37, 08 maj 2012

roczku gratuluję ... tarasik z donicą ... ogródeczek ... kwitnąca magnolia ... a to dopiero początek bo iluminacja ... hortensje ... kule ... Noemi jak to jest mieszkać w raju ? ...

przy zdaniu o precyzji i tempie robienia schodków tarasowych przez M miałam deja vu projekcję słowem znamy to ... absolutnie z szacunkiem dla eMów ...

zagubiłam się w tej setce stron (no prawie setce z bieganiem do linków nawet więcej ) ... gdzie kupiłaś świecące donice?
eliza3 20:45, 08 maj 2012

Śliczne żurawki, zwłaszcza żółciutkie
bociek 20:50, 08 maj 2012

Czesc Magdus, oj daaaawno nie zagladalam do Ciebie, nagana i lanie sie nalezy
A powiem Ci tylko tyle - K L A S A!!! Taki wciapny masz ten ogrod, dopracowany, dopieszczony, wycyckany. Bombonierka.
Madzenka 21:00, 08 maj 2012

Zwiesieło nam się ogrodowisko i dlatego dubelki Madzia a gdzie lime marMelade kupowałaś ??
Dasz zdjęcia Twoich? Bo moje są tak mikre, że wolę do Sylwi nie zaglądać bo mnie aż skręca od zazdraszczania....
noemi 23:50, 08 maj 2012

Właśnie coś się zawiesiło a ja nie mogłam się zalogować ... ale już jestem i witam gości

Konstancjo30 dziękuje Ci za komplementy ... bardzo się dobrze czuję u siebie ... donicę podświetlaną kupiłam adres na pw.

Eliza3 żurawki bardzo mocno się rozrosły w jeden sezon ... polecam

Bociek dziękuję ... przy tylu wątkach , ciężko nadążyć ... dziękuję Ci za odwiedziny i zapraszam jeszcze ... zabieram się za realizację nowej rabaty , to będzie mi potrzebne wsparcie

Marzenko dam zdjęcia moich żurawek ,miałam taki zamiar wracając do domu, ale zakręciłam się bo przymierzałam nowe firanko-zasłonki i przy całej akcji wyłamałam karnisz i teraz mam puste okna brrrrrr ... żurawki kupiłam na florini.pl ... warto u nich kupić , bo ładne i solidnie zapakowane .
gooseberry 01:26, 09 maj 2012

dziękuję... będę musiała poszukać bliżej siebie... no chba, że nie znajdę, to przyjadę do Was po donice pozdrawiam cieplutko!
Madzenka 06:22, 09 maj 2012

Magda jeszce we florini.pl nie zamawiałam. Sprawdzę co mają
GabiK 09:45, 09 maj 2012

Marzenko, ja zamawiałam prawie wszystkie swoje we Florini. Dość drogie, tych typowych chyba nie warto, ale mają mnóstwo pięknych odmian i naprawdę duże i śliczne i świetnie zapakowane przysłali.
noemi 12:54, 09 maj 2012

GabiK u nas żurawek jest jak na lekarstwo, Obsidan udało mi się kupić w ogrodzie botanicznym , a Lime na Florini ...są drodzy , ale nie mamy wyjścia ...Marzenko w Psarach widziałam też kilka sztuk różnych odmian , ale jasnych nie było