Bogdzia, zaglądam co słychać...
Pięknie i kolorowo u ciebie....idealny widoczek na ponury, deszczowy dzień...
Mówisz Bogdzia, że na początku maja przymrozek się szykuje.....nie dobrze...wcale mi się to nie podoba....i coś mi się widzi, że w tym roku lato jakieś chłodne i deszczowe będzie...oj żebym się myliła....
Bożenko nie stresuj się datą
tak sobie oglądam te ścianę zieleni i powiem, że uwielbiam ten moment, taki magiczny gdy z dnia na dzień robi się nagle zielono, a zieleń jest taka świeża i soczysta
Maja pokazuje same ładne ogrody , każdy ciekawy i każdy żyje w pamięci ludzi przez tydzień. To wystarczy bo wiele pieknych czeka na swój program . A Twój to nie?????????????????????????????????
Dobrze ze mi tak piszecie bo stresa już złapałam, trudno przewidziec a chodzi o taka datę by jeszcze kwitły wczesniejsze i juz zakwitły późniejsze, trudno ten moment uchwycic.
To zimno wróżą Amerykanie ale i nasze długoterminowe pogody też mówią o duzym ochłodzeniu i 1 stopień w nocy , jesli sie pomylą choc trochę to mróz będzie .Równiez miłej niedzieli ,deszczu ma byc duzo mniej.
Bogdziu , gdybym miała bliżej podrzuciłabym Ci na jesieni kilka gałązek na sadzonki, ale mieszkasz tak daleko. Wiele osób już uszczęśliwiłam tą roślinką, jest trochę kapryśna, bo w lecie lubi wyschnąć, a na wiosnę wymoknąć. W tym roku mam piękne kępy. Pozdrawiam.