Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Pokaż wątki Pokaż posty

Rododendronowy ogród II.

Kondzio 22:03, 26 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Ze wszystkich co u mnie byli (Ogrodowiskowych ludzi) Wy widzieliście faktycznie najbardziej rozwinięte rh.Powinnam już podac jakąs date ale na razie nie potrafię.
my przyjedziemy nawet w ostatniej chwili nie ma problemu
ana_art 22:09, 26 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Kasiu jednak obejrzałas? Mówiłas że nie dasz rady.Od jutra juz nowy ogród też Bozeny , wszyscy będą już oglądac tamten , wiec Tobie i Wszystkim którzy tu opisali miłe , sympatyczne słowa dziekuje za przychylnośc . Doceniam kazdy miły gest i każde mile slowo a w tym tygodniu ich nie brakowało i życzę Wam spełnienia Waszych ogrodowych marzeń w 100% .Buziaczki dla Wszystkich.

Kochana, obawiam się (i dobrze) że mało kto może pobić Wasz ogród i nie łódź się że ludzie zapomną...
Nikita 22:16, 26 kwi 2014

Bogdzia, zaglądam co słychać...
Pięknie i kolorowo u ciebie....idealny widoczek na ponury, deszczowy dzień...

Mówisz Bogdzia, że na początku maja przymrozek się szykuje.....nie dobrze...wcale mi się to nie podoba....i coś mi się widzi, że w tym roku lato jakieś chłodne i deszczowe będzie...oj żebym się myliła....

Miłej niedzieli życzę...i słonecznej!
Bogdzia 22:16, 26 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
my przyjedziemy nawet w ostatniej chwili nie ma problemu

to fajnie.
ana_art 22:18, 26 kwi 2014

Bożenko nie stresuj się datą
tak sobie oglądam te ścianę zieleni i powiem, że uwielbiam ten moment, taki magiczny gdy z dnia na dzień robi się nagle zielono, a zieleń jest taka świeża i soczysta
Bogdzia 22:19, 26 kwi 2014

ana_art napisał(a)

Kochana, obawiam się (i dobrze) że mało kto może pobić Wasz ogród i nie łódź się że ludzie zapomną...

Maja pokazuje same ładne ogrody , każdy ciekawy i każdy żyje w pamięci ludzi przez tydzień. To wystarczy bo wiele pieknych czeka na swój program . A Twój to nie?????????????????????????????????
Bogdzia 22:21, 26 kwi 2014

ana_art napisał(a)
Bożenko nie stresuj się datą
tak sobie oglądam te ścianę zieleni i powiem, że uwielbiam ten moment, taki magiczny gdy z dnia na dzień robi się nagle zielono, a zieleń jest taka świeża i soczysta

Dobrze ze mi tak piszecie bo stresa już złapałam, trudno przewidziec a chodzi o taka datę by jeszcze kwitły wczesniejsze i juz zakwitły późniejsze, trudno ten moment uchwycic.
Bogdzia 22:23, 26 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Bogdzia, zaglądam co słychać...
Pięknie i kolorowo u ciebie....idealny widoczek na ponury, deszczowy dzień...

Mówisz Bogdzia, że na początku maja przymrozek się szykuje.....nie dobrze...wcale mi się to nie podoba....i coś mi się widzi, że w tym roku lato jakieś chłodne i deszczowe będzie...oj żebym się myliła....

Miłej niedzieli życzę...i słonecznej!

To zimno wróżą Amerykanie ale i nasze długoterminowe pogody też mówią o duzym ochłodzeniu i 1 stopień w nocy , jesli sie pomylą choc trochę to mróz będzie .Równiez miłej niedzieli ,deszczu ma byc duzo mniej.
Dorota123 22:29, 26 kwi 2014

Bogdziu , gdybym miała bliżej podrzuciłabym Ci na jesieni kilka gałązek na sadzonki, ale mieszkasz tak daleko. Wiele osób już uszczęśliwiłam tą roślinką, jest trochę kapryśna, bo w lecie lubi wyschnąć, a na wiosnę wymoknąć. W tym roku mam piękne kępy. Pozdrawiam.
Bogdzia 22:42, 26 kwi 2014

Dorota123 napisał(a)
Bogdziu , gdybym miała bliżej podrzuciłabym Ci na jesieni kilka gałązek na sadzonki, ale mieszkasz tak daleko. Wiele osób już uszczęśliwiłam tą roślinką, jest trochę kapryśna, bo w lecie lubi wyschnąć, a na wiosnę wymoknąć. W tym roku mam piękne kępy. Pozdrawiam.

Dorotko nie dlatego Ci chwaliłam ze bym chciała , po prostu jest śliczna ,