Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:05, 04 sty 2013

Do góry
Lecę w kulki... 22:03, 04 sty 2013

Do góry
przychodzę, odznaczam, ślad zostawiam
Mój mały raj na ziemi :) 22:02, 04 sty 2013

Do góry
hm... no nie wiem ja jak Gosia nie zdecydowana jestem... chociaż z tym większym tarasem tak bardziej przejzyście?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:55, 04 sty 2013

Do góry
Marzenko a gdzie te rewelacje wyczytałaś?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:52, 04 sty 2013

Do góry
to ja też ptaszka zostawiam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:48, 04 sty 2013

Do góry
buachahahaha Iza umarłam, powstałam przeczytałam raz jeszcze i znowu konałam... mój M pyta z czego tak rżysz głupia
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:34, 04 sty 2013

Do góry
no To jo już teraz rozumiem po co Ci te gacie na wacie
a Maciejowi zrób tego bezowca a niech tam, może mu sie w głóce nie pomiesza
Jak ja lubię plany, już się nie moge doczekać owych zmian... ja też chcialabym trochę do maja podłubać bo u mnie maj też imprezowy... komunija, i podwójna 20 M o urodzinach młodzieży nie wspomnę
a te kule mydlane to szklane? jak sie zachowują? widzialam jakis czas temu w necie takie teczowe i chciałam zakupać...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:16, 04 sty 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Pomożemy!

Mój M dostał w prezencie urodz-imien wkrętarkę z oprzyrządowaniem (taką wielką walizkę)
Jupi jak ja się cieszę z jego prezentu !!
Na pierwszy ogień idą doniczki i warzywnik - bo mi się skrzynie marzą

piłę sama kupiłam ... na wszelki wypadek gdyby renfery się zbiesiły nad naszym kominem ... i miałam rację ... brodaty zaspał ale byłam ja )) ... a teraz bendom donice i ławeczka ... o taka mi siem marzy

aktualnie z w/w inspiracji posiadam : czapkę ... sztuczny snieg ... ciacho w postaci małża a niech tam ... poduchy i dechy ...

No to już całkiem niewiele brakuje.

z ustów mi to wyjełaś nadrabiam zaległości z braku powiadomień...
Roztoczańskie klimaty 21:13, 04 sty 2013

Do góry
do tych czarnych donic? na bukszpan za małe według mnie
Roztoczańskie klimaty 21:13, 04 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a co Ty za świeczki masz w tych czarnych lampionach?

Hihihihihihihi ledowe
Roztoczańskie klimaty 21:12, 04 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
przybywam, odznaczyć wątek na nowo, weekend się zaczol to mam czasu więcej

miło .....
Roztoczańskie klimaty 21:12, 04 sty 2013

Do góry
a co Ty za świeczki masz w tych czarnych lampionach?
Roztoczańskie klimaty 21:08, 04 sty 2013

Do góry
przybywam, odznaczyć wątek na nowo, weekend się zaczol to mam czasu więcej
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:54, 03 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
o maaatko z córko cóż się porobiło... nie mam od wczoraj powiadomień i jak ślepiec jestem... to ciężka praca tak odznaczyć ulubione wątki....

Oj tak ciężka robota
A może nie czyścisz co pewien czas powiadomień i obserwowanych wątków? Mi jeszcze nigdy nie wcięło powiadomień ale raz na jakiś czas robię porządki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:52, 03 sty 2013

Do góry
o maaatko z córko cóż się porobiło... nie mam od wczoraj powiadomień i jak ślepiec jestem... to ciężka praca tak odznaczyć ulubione wątki....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:24, 03 sty 2013

Do góry
sorki że dopiero teraz, ale nie przychodzą mi od wczoraj żadne powiadomienia
Marzenko z tymi co są przed biurem nie było problemu, te mniejsze nie są strasznie ciężkie ale tej największej sama nie przenosiłam
Miałam problem z donicami sprzed domu bo przyszły pęknięte, ale mi dosłali po reklamacji.
Zdjęcia Roku 12:46, 02 sty 2013

Do góry
dzisiaj go znalazłam... musiałam się nieźle chamować ze smiechem bom w pracy nieźle, powiem Wam nieźle Mus teraz nowy wątek otworzyć "spotkania 2013'
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:02, 01 sty 2013

Do góry
Anula
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:57, 01 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

musiałam cofnąć się 20 stron i nadrobić zaległości. Co się przy tym uśmiałaum to moje Jestem pod OGROMNYM wrażeniem Izy że dała radę i Ani że jej w tym pomogła. Ja bym spanikowała... i pomimo tego że skoki z bungee chodzą mi po głowie to narty nigdy w życiu... nigdy, przenigdy
Aniu pozdrawiam serdecznie i życzę Wam by ten rok był lepszy od poprzedniego

Nigdy nie mów nigdy!!
Moja przyjaciółka mnie 5 lat na narty namawiała.
Postawiłam ultimatum M, że cały sprzęt mi musi nowy kupić, mnóstwo argumentów na nie mialam....
I co ? na drug dzień nauki wiedzialam, że buty narciarskie to moje ulubione obówie zimowe
Teraz się zastanawiam nad deską Moze na Czarnej Górze na desce będę się uczyć jeździć skoro na nartach nie mogę ?

Marzenko i tej nowej umiejętności Ci życzę, i pomimo tego że często używam nigdy nie mów nigdy to tutaj jestem przekonana NIE!!!! To tak jak z nurkowaniem, dla świętego spokoju i ciekawości wlezłam do wody i jak pomyślałam że gruntu ni mam ( a pływam tylko jak mam grunt) to mnie sparaliżowało ... wylezłąm szybciej niż weszłam i nawet płetwy mi w tym nie przeszkadzały

Nurkowania spróbowałaś i stwierdziłaś NIE..... OK
Ale nart nie próbowałaś wiec ..jeszcze nie mów nie.......
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:52, 01 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

musiałam cofnąć się 20 stron i nadrobić zaległości. Co się przy tym uśmiałaum to moje Jestem pod OGROMNYM wrażeniem Izy że dała radę i Ani że jej w tym pomogła. Ja bym spanikowała... i pomimo tego że skoki z bungee chodzą mi po głowie to narty nigdy w życiu... nigdy, przenigdy
Aniu pozdrawiam serdecznie i życzę Wam by ten rok był lepszy od poprzedniego

Nigdy nie mów nigdy!!
Moja przyjaciółka mnie 5 lat na narty namawiała.
Postawiłam ultimatum M, że cały sprzęt mi musi nowy kupić, mnóstwo argumentów na nie mialam....
I co ? na drug dzień nauki wiedzialam, że buty narciarskie to moje ulubione obówie zimowe
Teraz się zastanawiam nad deską Moze na Czarnej Górze na desce będę się uczyć jeździć skoro na nartach nie mogę ?

Marzenko i tej nowej umiejętności Ci życzę, i pomimo tego że często używam nigdy nie mów nigdy to tutaj jestem przekonana NIE!!!! To tak jak z nurkowaniem, dla świętego spokoju i ciekawości wlezłam do wody i jak pomyślałam że gruntu ni mam ( a pływam tylko jak mam grunt) to mnie sparaliżowało ... wylezłąm szybciej niż weszłam i nawet płetwy mi w tym nie przeszkadzały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies