Oj Adasio ma talenty o których nie miałam nawet pojęcia ... z moim braciszkiem go zkumać...... bratowcia nie może zrozumieć, że ciężkie pieniądze na rożne elementy wkłada w środek modelu, a potem to zakleja i tego nie widać

Z Dziadkiem też bym go mogła skumać, bo on tylko takie statki robił, w czasach gdy nie było gotowych elementów.. piękne były.. no ale dziadka nie ma już od dawna, a modele też szlag gdzieś w przestrzeni dziejów trafił. Jako dziecko pomagałam bratu kleić modele z małego modelarza.. jak dumna byłam, że mi pozwalał.....
Potem ja się wzięłam za farbki olejne, a brat dalej w sklejanych modelach pozostał.... pech chciał, że dzieliliśmy wspólny pokój... jemu śmierdziały farbki, a mi brakowało miejsca z powodu modeli... On mi zniszczył obrazki..a ja mu spaliłam w piwnicy modele..... Przestałam malować... brat modeluje dalej i nawet w jakiś zawodach startuje

To tak w ramach dygresji..... Brat jest mój najulubieńszy człowiek na ziemi..wiec już wiem skąd podświadomie twierdzę, że kocham Adamo

To miłość braterska

Od pierwszego wejrzenia
Pozwolisz, że Twoje foto wrzucę

Mój kochany braciszek Adamo
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.