Ogrodowy spektakl trwa ...
23:02, 10 mar 2017
Witam. Nie wiem od kogo przyszlam, bo juz dlugo ogladam twoj watek, majpierw zaczelam ogladac od poczatku doszlam do srt 50, potem do wizytowki zajrzalam, z powrotem wrocilam do watku podstawowego. Zakonczylam na str 150 i wrocilam na koniec aby ogladac od konca.
Piekny ogrod. Duzo rozmaitosci, roz, ktore tez bardzo libie nawet sobie wynotowałam zakupy ktore zrobilas jesienia w 2012 r. I zaraz bede w internecie ogladac.
Malopolska to ladny teren z pieknymi widokami.
Ogladajac twoja wizytowke zatrzymalam sie na wpisie z 4.02.17 r. Rabata chyba z wisnia i dookola jest zywoplocik czy to jest pieciornik bialy, jesli nie to napisz co to jest za krzew, bardzo ładnie wyglada. Ja tez mam pieciorniki ale źolte i rozowe jestem bardzo z nich zadowolona
Te twoje krzaczki maja duzo kwiatow.
Na tym samym zdjeciu po prawej rosnie bordowy krzew co to jest.
U nas tez mokro i zimno. Jutro ma byc lepiej.
Pozdrawiam.
Piekny ogrod. Duzo rozmaitosci, roz, ktore tez bardzo libie nawet sobie wynotowałam zakupy ktore zrobilas jesienia w 2012 r. I zaraz bede w internecie ogladac.
Malopolska to ladny teren z pieknymi widokami.
Ogladajac twoja wizytowke zatrzymalam sie na wpisie z 4.02.17 r. Rabata chyba z wisnia i dookola jest zywoplocik czy to jest pieciornik bialy, jesli nie to napisz co to jest za krzew, bardzo ładnie wyglada. Ja tez mam pieciorniki ale źolte i rozowe jestem bardzo z nich zadowolona
Te twoje krzaczki maja duzo kwiatow.
Na tym samym zdjeciu po prawej rosnie bordowy krzew co to jest.
U nas tez mokro i zimno. Jutro ma byc lepiej.
Pozdrawiam.