Się nie szlaja, tylko haruje nad Rozlewiskiem.
A i obiad był niedzielny, choć bez rosołu
W związku z tym zdjeć z Gąszcza nie ma.
Melduję, że strat poburzowych nie mam. Albo nie stwierdziłam jeszcze
Natomiast mieliśmy trudności z wyjechaniem z naszej wsi, bo jedną z wielkich lip, co to była częścią wpisanej do rejestru zabytków Alei Lipowej, wichura powaliła. Centralnie na drogę, w poprzek.
Z duszą na ramieniu pojechaliśmy dookoła, 30 km nadkładając, a pioruny waliły wokół nas raz za razem. Dawno takiej potężnej burzy nie widziałam.
Malkul - poszło na pw.
Siakowa - nie pamiętam, to było sto lat temu.
Muszę się cofnąć i oblukać gdzie masz to miejsce do obsadzenia. Ja właśnie chcę jak u Malkul grackami parawan zrobić Super efekt i ciekawa alternatywa dla tujek i innych iglaków
Dziękuję Ci za wiadomość, wiem, że jesteś bardzo zajęta Myślę, że posadzę w 40 cm odległości, bo tak by najlepiej wyglądało na tej mojej rabatce A te nasadzenia naprzemienne będę pamiętała i wykorzystywała też w innych sadzonych roślinach
Dzięki Madżenko, a wiesz, że próbowałam kopać prawą zdrową nogą, ale nie bardzo szło
Malkul podzieliła Twoje zdanie - tak by było najlepiej, tylko u mnie już rośliny rosną (jeszcze sadzone przed moim pobytem na O - wiesz pojedyńcze sztuki) i muszę lawirować między nimi. Pokombinuję jeszcze. dzięki za informację zapamiętam te nasadzenia - rzędy naprzemiennie i będę je wykorzystywała też przy innych roślinach
Malkul szczena mi opadła, jak zawsze gdy Tu wejdę. Plac zabaw zajebioza, sama bym tam posiedziała na górze. Pwinnas to masowo produkować. domyślam się, ze to twój zdolniacha mąż zrobił.
Ale mam też pytanko, co jest posadzone razem z jeżówkami.
Malkul szczena mi opadła, jak zawsze gdy Tu wejdę. Plac zabaw zajebioza, sama bym tam posiedziała na górze. Pwinnas to masowo produkować. domyślam się, ze to twój zdolniacha mąż zrobił.
Ale mam też pytanko, co jest posadzone razem z jeżówkami.
Sami robiliście czy mieliście kogos do pomocy?
U nas na podwórku mąz próbował cos wykombinowac, ale zabrakło mu czasu, chęci..i to paskudztwo stoi i straszy Gdybym miała wiecej czasu, deski to bym sama chyba to dokończyła