Bożenko powiedz mi proszę jakiego obiektywu używasz do robienia zdjęć np ptakom? Dzisiaj polowałam z obiektywem na sikorki ale marnie mi to polowanie wyszło...
Hej, wpadłam się przywitać.
Otoczenie Twojego domu piękne. Trochę pracy i powstanie kolejny śliczny ogród. Może kiedyś zasilę Podlasie swoim ogrodem, ale na razie mam budowę, czyli jeden wielki bałagan
Pozdrawiam, będę zaglądać.
Marlena to jesteś w tej dobrej sytuacji, ze zawczasu możesz wiele zaplanować Kasia z okolic Lublina jest w trakcie budoy, a część ogrodu ma zrobione
Dzięki
a ja co roku sobie obiecuje, że prezenty wcześniej a potem wychodzi jak zwykle Mój M niecierpi przedświątecznych zakupów, a własciwie tłumu i kolejek bo zakupy lubi zupełnie jak nie facet
Ania to zacznij juź szukać prezentów
ba, żeby to takie proste było jeszcze list do mikołaja nie dotarł. Większość prezentów robię przez net od kilku lat!
Dzięki
a ja co roku sobie obiecuje, że prezenty wcześniej a potem wychodzi jak zwykle Mój M niecierpi przedświątecznych zakupów, a własciwie tłumu i kolejek bo zakupy lubi zupełnie jak nie facet
Dzięki
hahhaha a tamtedy przejeżdżam conajmniej kilka razy dziennie jak rozwoże i przywoże dzieci z przybytków szkolno-przedszkolnych. Część oświetlenia kupowałam u nich, ale w Białym
jakk dasz świerki to zielone listki Ci zginą, jak nie dasz pnie będą 'straszyły' od jesieni do wiosny ująac chyba bym jednak dała i ewentualnie cieła by zanadto liści nie zassłonily, wówczas hortensje moglyby być dpietrem, potem funkie i żurawki a miedzy nimi jeszcze może trawy
Tak sobie myślę, gdzie Ty się możesz korporacyjnie na Legionów szkolić.... jedyna korporacyjna firma,która mi na myśl przychodzi (jeśli można ją tak nazwać) jest na samym końcu ulicy
Cześć Aniu
Ładnie u Ciebie, naprawdę, a będzie jeszcze piekniej.
Czasami bywam w łomży na Al.Legionów, na szkoleniu np., a z dziewczynami z Łomzy codziennie gadam przez telefon.
pzdr
no proszę, Legionów to jedna z najdłuższych ulic w Łomży
Aniu, fajnie pokazałaś zmiany jakie wprowadziłaś w realizacji
Mam pytanie o bergrnię, co ją niedawno sadziłaś - czy pamiętasz, jaka to odmiana?
Bo bardzo ładnie sie przebarwiała. A ja mam jakąś starą odmianę i moja się nie przebarwia.
Buziam
dziękuję Teresko mam dwie odmiany bergeni, jedna to baby dol, druga nie wiem...
jestem!!! no moja droga podlasianko Ty to masz raj! takie tło...ogromniaste drzewa z jednej i drugiej strony, taki potencjał...masz ogromny taras, zastanawiasz się nad nim, powiem Ci że ciężko doradzić, mam płytki kładzione przez fachowca do którego mam zaufanie niestety zaczeły odpadać ... marzą mi się dechy, ale napewno praktyczniejsza byłaby kostka... planujesz altanę w rogu, a nie myślałaś by dac zadaszenie nad tarasem w postaci pergoli/ taras wygląda na duży więc spokojnie ppmieści duży stół i krzesła. Gdyby mój był taki nawet bym się nie zastanawiała nad altaną i w jej miejscu zrobiłabym warzywniak, a tak muszę zrobić coś do posiedzenia...
Czy odznaczyłas sie na mapie ogrodowej? Ubolewam bardzo, że nas tak mało na podlasiu... mogłybyśmy się gdzieś skrzyknąć
Ania, namówię sąsiadkę jedną i może drugą, będzie nas więcej
Co do skrzyknięcia to mnie nie trzeba długo namawiać
pzdr
oczywiście popieram względem hortensji bo są niesamowite i będą idealnie asowały pod płotem w rzędzie. co do trawnika to tak jak ktos już wcześniej napisal, narazie się cieszysz... niedługo będziesz usuwać kawalek po kawałku pozdrawiam poniedziałkowo