Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:36, 14 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Przenoszę cytat z kondziowego...

Zajadę jak zaprosicie, a do Sylwii to nawet miałam chętkę i rozglądałam się za miejscowością Ł

oooo ja zapraszałam kilka razy

Grupa Podlaska rośnie w siłę.. zorganizujcie spotkanie Nawet ja przyjadę...

Ania Ciebie też zapraszałam, pamiętasz ? zreszto ja wszystkich chętnie, coprawda nie ma u mnie jeszcze zaspecjalnie co oglądać, ale kto powiedział że spotkanie ma być oparte na oglądaniu? pogadać zawsze i wszędzie można prawda?
Muwisz, że grupa podlaska rośnie w siłę... to ja mówie, że mam wadę wzroku bo ja dostrzegłam Andziulkę sąsiadkę "zza miedzy'

A Agata z Białego z wątku Ciasny ale własny??? To też podlasianka

O zaproszeniu pamiętam... i też zapraszam...
Rododendronowy ogród II. 17:25, 14 lis 2012

Do góry
ale się usmiałam z zupy chuchanej

Bożenko powiedz mi proszę jakiego obiektywu używasz do robienia zdjęć np ptakom? Dzisiaj polowałam z obiektywem na sikorki ale marnie mi to polowanie wyszło...
Ogród na Leśnej Polanie 21:20, 13 lis 2012

Do góry
Marlenaa napisał(a)
Hej, wpadłam się przywitać.
Otoczenie Twojego domu piękne. Trochę pracy i powstanie kolejny śliczny ogród. Może kiedyś zasilę Podlasie swoim ogrodem, ale na razie mam budowę, czyli jeden wielki bałagan
Pozdrawiam, będę zaglądać.

Marlena to jesteś w tej dobrej sytuacji, ze zawczasu możesz wiele zaplanować Kasia z okolic Lublina jest w trakcie budoy, a część ogrodu ma zrobione
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:29, 13 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Dzięki
a ja co roku sobie obiecuje, że prezenty wcześniej a potem wychodzi jak zwykle Mój M niecierpi przedświątecznych zakupów, a własciwie tłumu i kolejek bo zakupy lubi zupełnie jak nie facet

Ania to zacznij juź szukać prezentów
ba, żeby to takie proste było jeszcze list do mikołaja nie dotarł. Większość prezentów robię przez net od kilku lat!
Ogród na Leśnej Polanie 20:24, 13 lis 2012

Do góry
wiem jakie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:19, 13 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Dzięki
a ja co roku sobie obiecuje, że prezenty wcześniej a potem wychodzi jak zwykle Mój M niecierpi przedświątecznych zakupów, a własciwie tłumu i kolejek bo zakupy lubi zupełnie jak nie facet

Ania to zacznij juź szukać prezentów
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:05, 13 lis 2012

Do góry
Dzięki
Ogród na Leśnej Polanie 20:01, 13 lis 2012

Do góry
hahhaha a tamtedy przejeżdżam conajmniej kilka razy dziennie jak rozwoże i przywoże dzieci z przybytków szkolno-przedszkolnych. Część oświetlenia kupowałam u nich, ale w Białym
Ogród na Leśnej Polanie 19:55, 13 lis 2012

Do góry
jakk dasz świerki to zielone listki Ci zginą, jak nie dasz pnie będą 'straszyły' od jesieni do wiosny ująac chyba bym jednak dała i ewentualnie cieła by zanadto liści nie zassłonily, wówczas hortensje moglyby być dpietrem, potem funkie i żurawki a miedzy nimi jeszcze może trawy
Tak sobie myślę, gdzie Ty się możesz korporacyjnie na Legionów szkolić.... jedyna korporacyjna firma,która mi na myśl przychodzi (jeśli można ją tak nazwać) jest na samym końcu ulicy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:48, 13 lis 2012

Do góry
Marzenko zapodaj m namiar na lampki co prawda na dwa balkony mam kurtyny, ale jak M kuował to mu pomylili i jeden jest biały a drugi niebieski
Ogród na Leśnej Polanie 17:31, 13 lis 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Hortki co 100cm, ewentualnie można troszkę gęściej.
ja limki mam co 70cm tak mi mówila Danusia
Rododendronowy ogród II. 14:42, 13 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)

Z archiwum

Poproszę o powtórkę spotkania.

Twoja prośba... dla mnie rozkaz .......... trzymam Cię za słowo
Lipiec????

w lipcu to i ja się przytelepię
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:12, 13 lis 2012

Do góry
zobaczcie jak wiśnie przed biurem przebarwiły się w ciągu weekendu

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:00, 12 lis 2012

Do góry
PANDA napisał(a)
Cześć Aniu
Ładnie u Ciebie, naprawdę, a będzie jeszcze piekniej.
Czasami bywam w łomży na Al.Legionów, na szkoleniu np., a z dziewczynami z Łomzy codziennie gadam przez telefon.
pzdr

no proszę, Legionów to jedna z najdłuższych ulic w Łomży
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:58, 12 lis 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, fajnie pokazałaś zmiany jakie wprowadziłaś w realizacji
Mam pytanie o bergrnię, co ją niedawno sadziłaś - czy pamiętasz, jaka to odmiana?
Bo bardzo ładnie sie przebarwiała. A ja mam jakąś starą odmianę i moja się nie przebarwia.

Buziam

dziękuję Teresko mam dwie odmiany bergeni, jedna to baby dol, druga nie wiem...
Ogród Dominiki 20:24, 12 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
uwielbiam Twój ogród, jest taki wychuchany, czyściutki. moje niedoścignione marzenie

Prawie moje słowa
Ogród na Leśnej Polanie 18:25, 12 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
jestem!!! no moja droga podlasianko Ty to masz raj! takie tło...ogromniaste drzewa z jednej i drugiej strony, taki potencjał...masz ogromny taras, zastanawiasz się nad nim, powiem Ci że ciężko doradzić, mam płytki kładzione przez fachowca do którego mam zaufanie niestety zaczeły odpadać ... marzą mi się dechy, ale napewno praktyczniejsza byłaby kostka... planujesz altanę w rogu, a nie myślałaś by dac zadaszenie nad tarasem w postaci pergoli/ taras wygląda na duży więc spokojnie ppmieści duży stół i krzesła. Gdyby mój był taki nawet bym się nie zastanawiała nad altaną i w jej miejscu zrobiłabym warzywniak, a tak muszę zrobić coś do posiedzenia...
Czy odznaczyłas sie na mapie ogrodowej? Ubolewam bardzo, że nas tak mało na podlasiu... mogłybyśmy się gdzieś skrzyknąć

Ania, namówię sąsiadkę jedną i może drugą, będzie nas więcej

Co do skrzyknięcia to mnie nie trzeba długo namawiać
pzdr
Ogród na Leśnej Polanie 11:52, 12 lis 2012

Do góry
oczywiście popieram względem hortensji bo są niesamowite i będą idealnie asowały pod płotem w rzędzie. co do trawnika to tak jak ktos już wcześniej napisal, narazie się cieszysz... niedługo będziesz usuwać kawalek po kawałku pozdrawiam poniedziałkowo
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:35, 12 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

traweczka

Śliczna!!! Jaka to traweczka??

chyba stipa i coś jeszcze, ale ręki nie dam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:22, 12 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

już ja go zmotywuje nawet mam pomysła...

To nie wchodźmy w szczegóły bo może być niecenzuralnie. Dobrze, że po 22 już jest

Marzenko nie o 'takim' motywatorze myślałam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies