Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

ka1sia 20:22, 13 lis 2012

Marzenko, zawstydzilam się. Ja nigdy nie mogę zdążyć przed świętami. Coś postanawiam, a potem, jak zwykle... O, nie, w tym roku musi być inaczej! Wezmę przykład z Ciebie Pozdrawiam, Kasia
Madzenka 20:23, 13 lis 2012

Moi drodzy wstrzymajcie się z zamawianiem tych lampek bo ja muszę sprawdzić jakie są, czy sprzedawca sprawnie realizuje zamówienia...
Nie chę aby była jakaś grupowa wtopa.... Bo popełnię sepuku
baraga1904 20:23, 13 lis 2012

....ja to mam problem z prezentami...nie wiem co i komu, chociaz podsłuchuję i obserwuję co by chcieli dostac....
Madzenka 20:25, 13 lis 2012

ka1sia napisał(a)
Marzenko, zawstydzilam się. Ja nigdy nie mogę zdążyć przed świętami. Coś postanawiam, a potem, jak zwykle... O, nie, w tym roku musi być inaczej! Wezmę przykład z Ciebie Pozdrawiam, Kasia

Kasia ja też nigdy nie wyrabiam na zakrętach dlatego mam postanowienie tegoroczne
Znajomy zamawia prezenty rzez net dla całej rodziny, spokojnie, bez pośpiechu, bez kolejek...

A na pociechę dodam, że gdy teściowa organizowała święta zawsze 1 listopada padało sakramentalne pytanie "kto co przygotowuje i co chemy na gwiazdkę " menu w dniu zadusznym już było gotowe
Sebek 20:25, 13 lis 2012

Slawko napisał(a)
Mnie bardziej ciągnie do młodych, odważnych architektów, są świetni Dom Nemo mnie powala na kolana, a jego wnętrze... brak słów

Przeniosłem się w przyszłość...że ludzi stać na takie coś... - i to jeszcze w Polsce!
Bogdzia 20:26, 13 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko jestem na bieżąco z czytaniem ale nie na bieząco z przygotowaniami do świąt. Czy Wy nie za wcześnie te przygotowania zaczęłyscie??

Bożenko ja tylko lamki kupiłam bo w ubiegłym roku jak się zorientowałm, że trzeba wieszać to już nie było żadnego wyboru
Obiecałam sobie wcześniejsze przygotowanie do świąt, dlatego juź teraz lampki a potem prezenty. Zatem czas na wymyślanie prezentów i bede zamawiać netem Bo ja mam już dość biegania z wywieszonym jęzorem przed świętami w tych dzikich tłumach i korkach . A potem zaplanuję porządki, ubieranie choinki i szukanie ryby (oprócz łososia i karpia).
Taki ma plan w tym roku, wolniej, spokojniej w super atmosferze. Święta jak co roku u mnie z teściami i moją mamą
Nastepne cztery weekendy mam wyjazdowe i nie obejrze się będzie Mikołaj...

W tej sytuacji rzeczywiście musisz juz o świętach pomyślec.Pozdrówka.
Madzenka 20:28, 13 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
....ja to mam problem z prezentami...nie wiem co i komu, chociaz podsłuchuję i obserwuję co by chcieli dostac....

Ja też i potem zawsze łapanka w tloku i w stresie Dlatego w tym roku zamaiwamy prezenty wcześniej przez internet nowa świecka tradycja
Konstancja30 20:29, 13 lis 2012

świąteczne przygotowania ... pewnie, że najwyższa pora w ostrym słońcu planowałyśmy wypad na narty ... co roku ma być inaczej i ... jest ... pierwsze święta po ślubie to istne pandemonium na ostatnią chwilę ... potem coraz lepiej ... a w zeszłym roku to nawet w Wigilię nie odpadały mi nogi (od stania w kuchni) i nawet dziecko stwierdziło "super ... dochodzimy do perfekcji " ... tylko o upieczonym na 3 tygodnie wcześniej pierniku "zachowanym" przypomniałam sobie ........ w styczniu ...

ana_art 20:29, 13 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Dzięki
a ja co roku sobie obiecuje, że prezenty wcześniej a potem wychodzi jak zwykle Mój M niecierpi przedświątecznych zakupów, a własciwie tłumu i kolejek bo zakupy lubi zupełnie jak nie facet

Ania to zacznij juź szukać prezentów
ba, żeby to takie proste było jeszcze list do mikołaja nie dotarł. Większość prezentów robię przez net od kilku lat!
Slawko 20:29, 13 lis 2012

Sebek napisał(a)

Mnie bardziej ciągnie do młodych, odważnych architektów, są świetni Dom Nemo mnie powala na kolana, a jego wnętrze... brak słów

Przeniosłem się w przyszłość...że ludzi stać na takie coś... - i to jeszcze w Polsce!

Polska i Polacy jeszcze nie są zbytnio gotowi na taką architekturę ale to się zmienia...powoli Mnie się wydaje, że jeśli naprawdę chciałbyś mieszkać w domu, który jest indywidualny na swój sposób, nietuzinkowy, to można go stworzyć za takie same pieniądze, które wydałbyś na dom tak zwany "katalogowiec"