Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:49, 13 lis 2012

Ginger napisał(a)
Madżenko zaglądnij na priv
wysłałam
Madzenka 19:52, 13 lis 2012

bociek napisał(a)
Moje iluminacie wisza od zeszlej zimy, bo M "nie mial czasu" ich zdjac w ciagu ostatnich 11 miesiecy
Jak znam zycie to nic nie dziala - u elektryka z wyksztalcenia to nic dziwnego, ale niewazne, w koncu to nie ja bede fikac na drabinie

A jak Ci jakis ten bambus wykielkuje - tfu tfu na psa urok... Ja bym chyba jednak poryla teraz... Bo i tak cos z ta runianka bedziesz musiala zrobic... Chyba . Graby sadz i skarpetki z traw

Twój M standardowo się zachowuje

Poryję wiosną bo mi runianka wymarźnie a jak na razie wreszcie jesienią zaczela wyglądać jak człowiek wiosną wykopię i posadzę na nowo będzie runianka i trawki
Slawko 19:52, 13 lis 2012

Mnie bardziej ciągnie do młodych, odważnych architektów, są świetni Dom Nemo mnie powala na kolana, a jego wnętrze... brak słów
Madzenka 20:02, 13 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Marzenko jestem na bieżąco z czytaniem ale nie na bieząco z przygotowaniami do świąt. Czy Wy nie za wcześnie te przygotowania zaczęłyscie??

Bożenko ja tylko lamki kupiłam bo w ubiegłym roku jak się zorientowałm, że trzeba wieszać to już nie było żadnego wyboru
Obiecałam sobie wcześniejsze przygotowanie do świąt, dlatego juź teraz lampki a potem prezenty. Zatem czas na wymyślanie prezentów i bede zamawiać netem Bo ja mam już dość biegania z wywieszonym jęzorem przed świętami w tych dzikich tłumach i korkach . A potem zaplanuję porządki, ubieranie choinki i szukanie ryby (oprócz łososia i karpia).
Taki ma plan w tym roku, wolniej, spokojniej w super atmosferze. Święta jak co roku u mnie z teściami i moją mamą
Nastepne cztery weekendy mam wyjazdowe i nie obejrze się będzie Mikołaj...
ana_art 20:05, 13 lis 2012

Dzięki
a ja co roku sobie obiecuje, że prezenty wcześniej a potem wychodzi jak zwykle Mój M niecierpi przedświątecznych zakupów, a własciwie tłumu i kolejek bo zakupy lubi zupełnie jak nie facet
bociek 20:09, 13 lis 2012

Madzenka, a chcesz przepis na genialnego karpia????? Sukces gwarantowany - przepis przedwojenny mojej Babci. Nikt nie bedzie kwekal, ze jedzie blotem, jedyny klopocik - osci, ale slowo harcerza, pychota!!!!

Madzenka 20:17, 13 lis 2012

bociek napisał(a)
Madzenka, a chcesz przepis na genialnego karpia????? Sukces gwarantowany - przepis przedwojenny mojej Babci. Nikt nie bedzie kwekal, ze jedzie blotem, jedyny klopocik - osci, ale slowo harcerza, pychota!!!!

Od ryb M ale ostatnio na warsztatch kulinarnych mogłam spróbować lososia marynowanego w buraczkach i wódce !!! Pychota , surowy i ja jadłam!!! Ja która owoców morza nie tykam!!
A o karpia pytałam szefa warsztatówco robić aby nie czuć było błota!!!
Po oczysczeniu posolić skórę karpia na 10 min, umyć i moczyć dobę w mleku + kapka białego wina + sól. Potem znów umyć i smażyć

Jutro znajdę przepis z warszatów Magdy G na dorsza w limoce i mięcie pychota!!
Madzenka 20:18, 13 lis 2012

bociek napisał(a)

dawaj koniecznie!!!
Madzenka 20:19, 13 lis 2012

ana_art napisał(a)
Dzięki
a ja co roku sobie obiecuje, że prezenty wcześniej a potem wychodzi jak zwykle Mój M niecierpi przedświątecznych zakupów, a własciwie tłumu i kolejek bo zakupy lubi zupełnie jak nie facet

Ania to zacznij juź szukać prezentów
Madzenka 20:19, 13 lis 2012

Slawko napisał(a)
Mnie bardziej ciągnie do młodych, odważnych architektów, http://mobius.pl/ są świetni Dom Nemo mnie powala na kolana, a jego wnętrze... brak słów

Chętnie przejrzę