Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:05, 14 lis 2012

Aga i Jotka świeta racja im więcej pracy tym lepiej się organizujemy
Madzenka 19:07, 14 lis 2012

kwiatholandii napisał(a)
A mi się wydaje, że jak ktoś ma dużo na głowie to jakoś organizacja jest większa i wszystko się zrobi. Przynajmniej ja tak mam. Z 2ką dzieci jestem o wiele więcej zorganizowana niż wcześniej.Jak mam mało pracy to skrzydełka mi opadają i robię wszystko w żółwim tempie

Monika ja Cię podziwiam gdy moja córka była mala to na zakrętach nie wyrabiałam !!!
Madzenka 19:09, 14 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Marzenko - przeczytałam, wysłuchałam i padam z zachwytu nad Twoją organizacją! U mnie groch z kapustą na wszystkich polach. Kochana czy Ty masz jakąś panią (lub pana - i nie myślę o eMie ) do pomocy w domu, że tak wszystko ogarniasz: praca, dom, czas na lekturę, ogród, forum, już myślisz o świętach... ja nie mogę podołać, nijak. Pozdrawiam jednak cieplutko i słonecznie - buziaki

Dementuję wszelkie pogłoski, nie jestem dobrze zorganizowana, moim marzeniem jest leniuchowanie, leżenie do góry brzuchem po wygranej 6 w Lotto !!!
gusiarz 19:12, 14 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Jak zwykle mialam baardzo miłych gości
Odpowiadając grupowo na pytania, ja nigdy nie mam czasu ale Was zamieniłam z oglądaniem TV (największego pożeracza czasu) Nieiwele teź czytam bo przecież kiedyś te 10 tys postów napisalam....
Ja do pomocy w domu mam Córkę, M i raz w tygodniu panią, która pomaga nam ogarnąć bałagan Zawsze pracowałam dużo i teraz gdy córka jest dorosla to ja nie wiem co z czasem robić i gdy zamiast wozić ją na angielski, gimnastykę, korki, do miasta .... odbieram ją tylko z przystanku autobusowego to uwierzcie mi, że mam lajcik
A czynności w domu ma podzielone z córką, gotuje i robi zakupy M , więc żyć nie umierać ale trwało to wiele lat zanim do takiego standardu doszlismy
Zykam na razie

Marzenko - właśnie u mnie problem, bo eM w ciągłym deficycie, dzicki małe, a człek musi sam wszystko ogarnąć: i te wspomniane lekcje dodatkowa - x2 bo parka u nas, i firma, i dom, i ogród itp, itd... Ja też TV nie oglądam - tyle co tylko ogrodowisko czasami...

Marzenko kochana - będę brać przykład z Twojego standardu - pocieszyłaś mnie, bo po niektórych wypowiedziach miałam doła, że ja to za dużo czasu wolnego mam. Pozdrawiam gorąco i buziaki zostawiam. Obdaruj rodzinkę - bo istny masz z niej skarb
Gardenarium 19:25, 14 lis 2012

Powiem Wam tylko jedno, jak już dzieci będą samowystarczalne, zatęsknicie za wiekiem przed 40-tką Wiem to

Instagram Ogrodowiska
bociek 19:27, 14 lis 2012

No ja nie wiem Madzenka, jak Ty to robisz. Moze sie klonujesz, tylko nie chcesz sie zdradzic

ana_art 19:29, 14 lis 2012

ech Danusiu Ty mnie nie załamuj, bo ja juz teraz tęsknie za wiekiem przed 30
Gardenarium 19:32, 14 lis 2012

Luzik, wolna chata, wczasy z M- ale ... no i co z tego? Chociaż ma swoje zalety ten czas.

Instagram Ogrodowiska
grupa_trzyma... 20:15, 14 lis 2012

Przed świętami polecam wszystkim, którzy jeszcze tego nie czytali książkę Johna Grishama "Uciec przed świętami" inny tytuł "Ominąć święta". Powiem jedno: świetne!
gusiarz 20:20, 14 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Powiem Wam tylko jedno, jak już dzieci będą samowystarczalne, zatęsknicie za wiekiem przed 40-tką Wiem to

Danusiu - pewnie tak będzie! Moja mama płakała, gdy wyprowadzaliśmy się z domu, a teraz lata na kawkę to tu, to tam. Mówi, że wszystko ma blaski i cienie.... Ma rację. Czasem człowiekowi sił fizycznych brak. Ogrodowistk to wspaniała grupa!!! Dziękuję za pocieszenie.